Boys 3 nieuws december - v. v. Alkmaarsche Boys

Boys 3 nieuws december

Boys 3 nieuws december

23 december 2013 12:15


Nieuws

Boys 3 nieuws december 2013

Nadat in november de koppositie werd verspeeld aan Koedijk was ook december een erg matige maand waarin een prima wedstrijd werd gevolgd door twee vrij dramatische voorstellingen die beiden werden verloren. De winterstop komt een paar wedstrijden te laat lijkt het.

De eerste wedstrijd was tegen Meervogels, een team van een aantal voormalig 1e elftal spelers welke (net zoals vroeger eigenlijk) toch vrij gemakkelijk werd verslagen, met 5-2 deze keer. Goals waren er van Barry 3, Richard 2.

De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen het ook hoog geklasseerde Alcmaria Victrix, dit bleek een snelle en fitte ploeg waartegen toch had moet worden gewonnen. Helaas werd er met 6-4 verloren, goals waren er van Barry 3 en Dennis.

De derde wedstrijd was tegen middenmoter Knollendam, na een prima begin waarin veel kansen werden gemist maakte Knollendam 0-1, hierna was het huilen met de pet op het hoofd resulterend in een 2-4 nederlaag. Goals van Barry en Richard.

Andere Boys 3 wetenswaardigheden:

- Nieuws uit de ziekenboeg: Niels is weer terug op de velden en wordt (heel) langzaam gebracht. De achillespeesblessure van Arjan Timmer blijkt hardnekkiger dan gedacht. Rob de Wit heeft zijn enkelbanden gescheurd en verwacht na de winterstop zijn rentree te maken. Ronald Slenters blijft maar doorsukkelen met zijn blessure en er gaan zelfs geruchten dat hij zich moet laten afkeuren voor topvoetbal. Barry scheurde in de laatste wedstrijd een enkelband en zal er voor een behoorlijke periode uit zijn.

- Armand moest de eerste wedstrijd aan zich voorbij laten gaan omdat hij de bekende Amerikaanse rapper Ace Hood (wie kent hem niet) moest begeleiden, begeleiden; waarmee is vooralsnog onduidelijk.

- Arjan de Boer had een heerlijk invalbeurtje tegen Alcmaria, het schijnt dat hij ’s nachts schreeuwend wakker is geworden toen hij opnieuw de rechtsbuiten van Alcmaria voorbij zag flitsen.

- Het jaarlijkse uitje gaat in 2014 naar Bodrum, na wat aanvankelijke twijfels gaat onze voormalige sponsor (en trotse papa van Armand) Necad Koc gelukkig toch mee, dit moet zeker tot betere resultaten (lees lagere prijzen) leiden in de onderhandelingen met de lokale bevolking.

- In de muziekquiz bleek wederom dat er een aantal grote muziekkenners bij Boys 3 spelen. Het duo Madder/Boots werd verdienstelijk 3e en de gebroeders Wijmans dacht dat ze hadden gewonnen maar bleven zwaar ontgoocheld achter toen ze 4e bleken te waren geworden.

- Barry, die als 1 van de weinige de laatste wedstrijden wel zijn gebruikelijke niveau haalde, liep in de laatste minuten van de laatste wedstrijd van dit jaar in een wat onbezonnen actie tegen een zware enkelblessure op. Toen hij gedesillusioneerd in de kleedkamer zijn teleurstelling zat te verbijten werd hem een hart onder zijn riem gestoken door Richard die Barry heel subtiel vertelde dat zijn actie niet heel verstandig was geweest.

- Edwin liep op de oliebollentraining een zweepslag op en ligt languit op de bank met, het schijnt, helse pijnen.  Een smoes? De volgende dag zou hij namelijk helpen met de verbouwing (koffie zetten etc).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!