Tristan Ooms trainer van zaterdag 1 tot einde seizoen - v. v. Alkmaarsche Boys

Tristan Ooms trainer van zaterdag 1 tot einde seizoen

Tristan Ooms trainer van zaterdag 1 tot einde seizoen

11 december 2013 0:15


Nieuws

Alkmaarsche Boys heeft de 38-jarige Tristan Ooms dinsdagavond vastgelegd als nieuwe trainer van de zaterdag 1. Tristan, oud speler van AZ en voorheen ook hoofdtrainer van Hugo Boys en Duinrand S, zal tot het einde van het seizoen het team trainen en coachen.

Hoewel Alkmaarsche Boys duidelijk wil zijn dat de club een zondagvereniging is en hierdoor de focus op de zondagselectie zit, draagt het de zaterdagafdeling ook een warm hart toe.
Door veranderende regelgeving vanuit de K.N.V.B. en strikte naleving van de verplichte trainerlicenties heeft het bestuur van Alkmaarsche Boys mede ook op verzoek van het team, zich hard gemaakt voor een goede en verantwoorde invulling van het trainersschap.
Er zijn verenigingen in de omgeving die hebben doen besluiten om hun zaterdag 1 uit de competitie te halen, echter wilde Alkmaarsche Boys dit voorkomen.
Dinsdagavond hebben het bestuur en Tristan Ooms overeenstemming bereikt en zal hij in ieder geval tot het einde van het seizoen de zaterdag 1 onder zijn hoede nemen.

Wij wensen Tristan Ooms veel succes met zijn nieuwe uitdaging en heten hem hartelijk welkom bij Alkmaarsche Boys.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!