Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Zaterdag 1 op koopjesjacht in Beverwijk

2 december 2013 20:00

Wederom een mooie zaterdagmiddag, met in een ooghoek een laat herfstzonnetje. Helaas stond de dug-out bezoekers op een koude schaduw plaats. Een opstelling die de toeschouwers ietwat deed verbazen, een Bibiloze start en Ahmed op de goal.

Binnen 10 minuten nog een verrassing, want de tweede corner van Beverwijk zeilde door een misverstand bij de tweede paal binnen. Hierna hadden we moeite het jeugdig elan van de tegenstander verder te stuiten. Grootste oorzaak was, het niet kunnen vinden van de rust in ons spel, door het echte grasveld. Helaas, lijken wij de graspollen ontgroeid. Op kunstgras zijn we een zeer goede ploeg, maar de pollen, daar hebben we steeds meer moeite mee. Ondanks een aantal counters, bleef de tellerstand tot de 40 ste minuut op 1-0 staan.
Inmiddels hadden Teun en zijn ontrouwe “Liesje” het veld geruimd, en kon Bibi zijn opwachting maken. Een foutje van de grensrechter hielp ons op weg. Inplaats van gedecideerd te blijven staan en valg omhoog, begon hij mee te rennen en al lopende zijn vlag op te steken. Ongeloofwaardig dus en Bibi deed wat er verlangd werd. Scoren !!! Vlak daarna wederom een uitval van de onzen, en Good Old Baris plaatste beheerst de bal in het lege doel. 1-2 met rust, wat het jeugdig elan helemaal niet in dank werd afgenomen. Een lange uittrap van de keeper leek onderweg een dappere uitbraak te worden, echter de scheidsrechter floot na de benodigde extra minuten af. Beverwijk dacht echter dat het net als met basketbal, gewoon de dalende bal etc. moest afwachten. Helaas Pindakaas.
Na de rust een beter doserend middenveld, en het veldspel werd meer door de Boys opgeëist.
Een lange trap op maat van Kenneth, bracht Cenk in stelling, die beheerst in de loop de keeper passeerde, en nu eindelijk wel raak.
Echter het mooiste was het slotakkoord van Aniel. Eerst een goed opgezette combinatie, welke met een zoevend schot werd besloten, welke door de Beverwijk keeper nog met uiterste inspanning tot corner werd verwerkt. Daarna uit de corner de bal in de lucht aannemen en de dalende bal met een volley van buiten de zestien inschieten. Idee een 9, uitvoering 10+. Goeie 1-4 overwinning, nu gaan we de jacht inzetten op de top drie plaatsen, Inmiddels al op 5 belandt.
Volgende week de derby bij Flamingo’s. Volgens mij hebben we daar nog wat goed te maken.