28 oktober 2013 21:30

Oosterweide

Afgelopen zaterdag, toogde de zaterdag 1 naar Chicago van het noorden. Op het sportpark Groenoord moest de strijd aan gegaan worden met de Groen-Witten van Schagen.
Ondanks een tegenvallende oefenwedstrijd tussentijds, waarbij de oren gewassen werden door de Zondag 2, gingen we vol goede moed het veld in.
Al snel controleerden wij de wedstrijd, waarbij SRC een spaarzame plaagstoot probeerde te geven. Deze werden echter de kop ingedrukt door onze solide verdediging. De enige keer dat keeper Ahmed Aslan gepasseerd werd, stond de lat hem bij, en de terug stuiterende bal werd tijdens zijn duik nog bekwaam over dezelfde lat gekopt.
Nadat de gelegenheids samenstelling op het middenveld de vertouwde looppaden hadden gevonden, kon de aanval ook wat meer richting SRC goalie gaan terug doen.
Tien minuten voor rust wist Brahin “Bibi” Bakni het net voor de eerste keer te vinden.
Na de rust een SRC dat orde op zaken wilde zetten, maar Boys kwam steeds beter in zijn spel. En speelde veelvuldig de bal rond. Na twintig minuten wist Bibi een tweede maal het net te vinden, nadat hij al drie maal eerder op de keeper gestrand was.
Een kwartier voor het einde, stelde Bibi Cenk Boral in staat de wedstrijd definitief in het slot te gooien, 0-3. Een goede wedstrijd wederom met weer vele leermomenten.

Langzamerhand begint de vorm te komen om de grote jongens te gaan ontmoeten. Komende week staat PSZ bij ons voor de deur. PSZ staat voor Prettige Spelers Zegevieren, dat zou in ons voordeel dus kunnen zijn (“,)