Boys 3 nieuws september - v. v. Alkmaarsche Boys

Boys 3 nieuws september

Boys 3 nieuws september

30 september 2013 20:00


Boys 3 is het seizoen weer van start gegaan. Met 1 (tijdelijke?) afzwaaier in de persoon van Winfred van Groningen en 2 kersverse en relatief jonge aanwinsten die beiden vorig seizoen al regelmatig een steentje hadden bijgedragen (de 1 wat vaker dan de andere), Rob de Wit en Patrick van Kooperen, is Boys 3 het nieuwe seizoen hoopvol begonnen. Na de promotie in het afgelopen seizoen speelt Boys 3 nu in de reserve 5e klasse, een prima regionale klasse met een aantal leuke derby’s. Na een matige bekerstart werden de eerste drie competitiewedstrijden toch weer gewonnen.

De eerste bekerwedstrijd werd gespeeld tegen FC Den Helder 4, een matig ploegje waartegen Boys 3 ook zeer matig tegen speelde. Een 2-0 voorsprong werd in het laatste kwartier weggeven wat resulteerde in een 2-2 eindstand. Goals waren allebei van Richard Wijmans.
De tweede bekerwedstrijd was tegen Kleine Sluis 2 (voormalig BKC), deze ploeg bestond uit jonge gasten die 2 keer trainen en ook nog best aardig konden voetballen. De eerste helft had Boys 3 het lastig, moesten er hard voor werken maar hadden het beste van het spel en de beste kansen, ruststand 1-1. Na de rust was de pijp leeg en liep Kleine Sluis uit naar een terechte 4-2 overwinning. Goals van Arjan Timmer en Richard.
De eerste competitiewedstrijd was thuis tegen LSVV 3, dit was een heel aardige ploeg waartegen Boys 3 haar handen meer dan vol had. Na vrijwel de hele wedstrijd op achterstand te hebben gestaan werd er toch met 5-4 gewonnen door goals van Barry (de 1e 3) en Richard (de laatste 2).
De tweede competitiewedstrijd was uit tegen KSV 3, na een moeizaam begin waarbij Boys 3 wat moest wennen aan de speelwijze van de regenstander werd een zeer verdiende 1-4 overwinning geboekt. Goals waren er van Richard 2, Dennis en Barry.
De derde competitiewedstrijd was thuis tegen DTS, dit was een jonge, goed voetballende ploeg die toch wat te kort kwam tegen een goed georganiseerd Boys 3. Resultaat was een duidelijke 5-2 overwinning met goals van Richard 2, Barry, Dennis en Frank.

Andere Boys 3 wetenswaardigheden:

  • Nick van de Mosselaar is weer veilig teruggekeerd uit Afghanistan waar hij lokale politieagenten heeft geleerd hoe ze zich als politieagent moeten gedragen.
  • Nick had bij zijn afscheid een aantal maanden geleden een keepersboek meegekregen, in de 1e wedstrijden bleek dat hij daar in Afghanistan iets meer tijd aan had kunnen besteden.
  • Onze topscorers Barry en Richard hebben ook voor dit seizoen weer een weddenschap afgesloten (met Dennis en Edwin deze keer), namelijk dat ze gezamenlijk 55 competitiegoals gaan maken. 
  • Ze zijn in ieder geval lekker bezig, in de eerste 3e competitiewedstrijd maakten ze er samen 11, ze liggen lekker op schema dus.
  • Compliment voor Richard in de wedstrijd tegen Kleine Sluis. Na een zaterdags bacchanaal met o.a. Gerard Joling en Gordon had hij toch de mentaliteit om op zondag zich de sloffen uit het vuur te lopen voor het team. Voor wie Richard kent en denk dat dit cynisch bedoeld is: deze keer niet dus.
  • Tegen KSV en tegen Kleine Sluis bewezen Arjan Timmer en Frank Madder hun polivalentie door een haast foutloze wedstrijden te spelen als keeper.
  • Niels viel in de wedstrijd tegen KSV uit met een, wat liet zich aanzien, redelijk zware spierblessure. Gelukkig werd hem in de rust door zijn voetbalvriend Frank M op zijn welbekende wijze een riem onder het hart gestoken.
  • Martin Boonstra speelde, door de omstandigheden gedwongen, tegen KSV een hele wedstrijd; daar maken we natuurlijk geen gewoonte van Martin.
  • Nog maar een compliment erbij voor Richard (is ook meteen de laatste dit seizoen), hij lijkt een ware metamorfose te hebben ondergaan. Van een enigszins luie maar talentvolle spits is hij verworden tot een keihard werkende (die gelukkig nog wel zijn goals meepikt).
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!