Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Valse start Alkmaarsche Boys 1

8 september 2013 20:00

Oudorp - De eerste competitiewedstrijd van het 1e zondagselftal is op een bittere teleurstelling uitgelopen. Op bezoek bij Kolping Boys liep de ploeg van trainer/coach Ron Weinbrecher tegen een 3-2 nederlaag op. Bij Alkmaarsche Boys werd er na afloop met name gewezen naar de zeer warrig fluitende scheidsrechter Lagerwey.

De valse start begon al na 24 seconden toen Kolping Boys de score opende. Na de gelijkmaker van aanvoerder Jordy Piek werd er helaas een te groot stempel op deze derby gedrukt door de arbiter. Om onduidelijke redenen gaf hij de thuisploeg een strafschop en in de commotie die daaruit ontstond stuurde hij Piek naar de kant met twee gele kaarten. Binnen tien minuten slingerde hij vervolgens nog vier Boys-spelers op de bon.

Nadat Kolping Boys de strafschop had benut kwam men voor de rust ook nog op 3-1. Met tien man minder probeerde Alkmaarsche Boys met alle macht om in de tweede helft terug te komen, maar helaas kwam men niet verder dan een benutte strafschop van Pascal Hartog.

ZONDAG 3e KLASSE B

Kolping Boys-Alkmaarsche Boys 3-2 (3-1)

1. Rowell Doesburg 1-0, 8. Jordy Piek 1-1, 27. Nick Korssen (pen.) 2-1, 38. Rick Klaver 3-1, 58. Pascal Hartog (pen.) 3-2.