Jubileumprogramma 2006 krijgt vorm - v. v. Alkmaarsche Boys

Jubileumprogramma 2006 krijgt vorm

Jubileumprogramma 2006 krijgt vorm

19 september 2005 0:00


De Jubileumcommissie van Alkmaarsche Boys is weer volop bezig met tal van voorbereidingen voor tal van activiteiten die staan te gebeuren in 2006. Dat Alkmaarsche Boys 75-jaar bestaat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan! Op 1 januari 2006 zal de commissie het totale programma bekend maken en zullen wij spectaculair starten.

Om toch iedereen in de gelegenheid te stellen zijn/haar agenda al vast vrij te houden maken wij alvast 2 activiteiten vroegtijdig bekend:

Reunie:
Op 9 september 2006 zal de jubileumcommissie een reunie organiseren voor alle leden en oud-leden die minimaal 15 jaar aaneengesloten lid zijn geweest van Alkmaarsche Boys. Op dit moment heeft er een inventarisatie plaats gevonden van alle leden die volgens onze administratie in aanmerking komen voor een uitnodiging. Deze uitnodigingen zullen begin 2006 worden verstuurd. Mocht u denken in aanmerking te komen voor een uitnodiging of wilt u iemand aan ons kenbaar maken die mogelijk al jaren niet meer op de club is geweest maar toch zeker niet vergeten mag worden dan kunt u al een 'voor-aanmelding' doen op deze website. Gaat u links naar "informatie" en op de volgende pagina ziet u rechts een link met "Aanmeldformulier Reunie Alkmaarsche Boys". Vul dit formulier in en uw gegevens zullen worden verwerkt in onze adminstratie.
Het programma zal onder andere bestaan uit enkele onderlinge wedstrijden, een gezellige middag/avond waar vooral de herinneringen kunnen worden opgehaald. Dus schrijf het alvast op: zaterdag 9 september 2006 reunie bij Alkmaarsche Boys!

Grandioos "Slotfeest":
Als je jarig bent mag een feestje voor de leden niet ontbreken en dat gaan we dan ook uitgebreid doen!! Op zaterdag 16 september 2006 zal er een groots opgezette feestavond worden georganiseerd voor alle leden vanaf 18 jaar. De nodige informatie over het programma, aanvangstijden en 'hoe kom ik ook binnen?' volgt begin 2006. Echter schrijf ook 16 september op, want deze feestavond moet je bij zijn geweest!!!

Mocht u vragen hebben over de jubileumcommissie of heeft u tips' richt uw vragen dan aan jubileum@alkmaarscheboys.nl en u zult spoedig van ons een antwoord krijgen. (mk)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!