Boys 1 wint wederom voor de beker

29 augustus 2005 0:00

Alkmaarsche Boys heeft haar tweede wedstrijd in de voorronde van het bekertournooi gewonnen. Tegenstander Zaandijk werd met 5-1 verslagen. Voor de rust was de Boys wel sterker, kreeg enige goede kansen maar wisten deze niet te benutten. Vlak voor de rust scoorde Thijs Lekkerkerker echter 1-0. Nog in dezelfde minuut maakte Zaandijk gelijk. Na de rust was Alkmaarsche Boys oppermachtig. Het goede spel werd pas in de 22ste minuut beloond door een doelpuunt van, wederom Thijs Lekkerkerker. In een kort tijdsbestek werd de stand opgevoerd naar 5-1. Arjan Huisman scoorde middels een perfect lobje 3-1, waarna Tim Suijkerbuijk en Rob Heesakkers voor de eindstand van 5-1 zorgde.