Boys 3 nieuws maart - v. v. Alkmaarsche Boys

Boys 3 nieuws maart

Boys 3 nieuws maart

28 maart 2013 0:00


Boys 3 nieuws maart 2013
Het was weer een goede maand voor Boys 3, de wedstrijd tegen topper Spartanen werd gelijk gespeeld en de andere 2 werden vrij moeiteloos gewonnen, Boys 3 blijft dus in de race om het kampioenschap. De voorsprong op Spartanen is nu 7 punten maar als Spartanen zijn 3 wedstrijden wint die het nog moet inhalen staan zij 2 punten voor.
De 1e wedstrijd was tegen en bij voormalig ‘angstgegner’ SVW ’27, na een 0-3 ruststand leek SVW terug te komen maar nam Boys 3 toch weer afstand. Uitslag 3-5, goals van Dennis 3 (een onvervalste hattrick) en Richard 2.
De 2e wedstrijd was tegen grote concurrent Spartanen, dit was een wedstrijd op het scherpst van de snede die na een 1-0 achterstand, een 2-1 voorsprong in 3-3 eindigde. Goals waren van invallers Jordi Negenman en Sander Bijl en onze Barry.
De 3e wedstrijd was tegen St George (waartegen we vorig jaar kampioenschap werd verspeeld) uit het prachtige Spierdijk. Het bleek een wedstrijd van niets te zijn die moeiteloos en in de laagste versnelling met 10-1 werd gewonnen. Goals van Dennis 4, Richard 2, Barry 2, Arjan T en Jordi. 
 
Andere Boys 3 wetenswaardigheden:
- Invaller Joris Sostman blijkt enigszins verstrooid te zijn (daar had niemand ooit iets van gemerkt), tegen SVW dacht hij dat Boys 3 met 0-2 de rust was ingegaan, dat de eindstand 3-4 was en dat het (goed werkende) scorebord onjuiste tussenstanden aangaf. Niet juist dus, Joris had een goal over het hoofd gezien.
- Nico Wortel durft nog steeds niet in het donker naar de Boys te fietsen en laat daardoor verstek gaan op de donderdagse trainingsavonden
- Frank Sassen heeft op de donderdagse trainingsavond waarschijnlijk zijn enkelbanden gescheurd en zal vermoedelijk de rest van het seizoen aan zich voorbij moeten laten gaan. Een zware aderlating voor Boys 3.
- Invaller Sander Bijl heeft nog niets van zijn welbekende scherpte ingewonnen (zowel in fysiek als in verbaal oogpunt). Sander heeft inmiddels zoveel aan persoonlijkheid gewonnen dat zelfs Arjan Timmer in het veld af en toe naar hem luistert (een hele prestatie zoals we allemaal weten).
- Mocht het dit seizoen lukken om kampioen te worden dan is dat ook voor een belangrijk deel te danken aan de geweldige bloktackle van Steef Fischer vlak voor tijd tegen Spartanen waardoor hij een zeer gevaarlijke aanval in de kiem smoorde.
- Dennis maakte in de wedstrijd tegen St George maar liefst 4 goals in de 1e helft, om verdere scha(n)de voor St George te voorkomen werd hij in de rust vervangen.
- De jaren lijken toch aardig te gaan tellen voor een aantal spelers, de blessureboeg is de afgelopen maanden aardig volgelopen, gevolg is dat verschillende gastspelers op moesten draven; gelukkig willen deze meestal graag meedoen.
- Na jarenlang vergeefse pogingen is het coryfeeën Frank Madder en Erik Ros ook deze keer niet gelukt om de voetbalquiz te winnen. Na de gedoodverfde favorieten Ron Weinbrecher en Caspar Hanique werden ze 2e.
- Voormalig bestuurslid (en regelmatig aanschuiver op de donderdagavond) Bert de Boer is herstellende van een ernstige nekblessure welke hij opliep met het veelvuldig ‘afkijken’ tijdens de voetbalquiz. Er is hoop dat hij er binnenkort wel weer zal wezen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!