Foto's A1 en D1

25 februari 2013 0:00

Onze fotografen waren dit weekend bij twee wedstrijden aanwezig. Paul was zaterdag op Sportpark De Kabel in Heerhugowaard om Alkmaarsche Boys D1 aan het werk te zien. Een dag later schoot Diane de foto\'s bij Alkmaarsche Boys A1-Monnickendam A1.

\"\"

Alkmaarsche Boys A1-Monnickendam A1 4-2

De A1 is aan goeie reeks bezig met 10 punten uit de laatste vier duels. Zondag won de ploeg van trainer/coach Kamil Karaer met 4-2 van Monnickendam, In de eerste helft opende topscorer Ali Aslan de score met een mooie boogbal. Vlak na rust werd die score verdubbeld door een doelpunt van Kemal Gundogdu. Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist door C-junior Sercan Yilmaz die een half uur voor tijd inviel. Met een lage schuiver scoorde hij de 3-0, en nadat de gasten hadden tegen gescoord, maakte hij nauwelijks een minuut daarna de 4-1, opnieuw op aangeven van Aslan. Monnickendam maakte in blessuretijd nog een eretreffer, maar de derde zeg op rij was een feit voor de A1.

\"\"

SVW\'27 D2-Alkmaarsche Boys D1 3-1

Het zat Alkmaarsche Boys D1 niet mee in de uitwedstrijd bij SVW\'27 D2. In Heerhugowaard had de D1 het in de eerste helft moeilijk, en stond men bij rust op een 1-0 achterstand. Na de pauze kwamen de Boys veel beter voor de dag, en de gelijkmaker van Roy was op dat moment niet onverdiend. De D1 knokte voor wat het waard was, en had alleen daarom al recht op een punt, maar helaas moest men in de slotfase toch nog twee doelpunten toestaan.

Meer foto\'s van deze twee wedstrijden staan in het fotoalbum.