Boys-trio wint popquiz La Strada - v. v. Alkmaarsche Boys

Boys-trio wint popquiz La Strada

Boys-trio wint popquiz La Strada

10 januari 2013 0:00


HEILOO - Mede ter voorbereiding op de popquiz die op 22 februari bij Alkmaarsche Boys wordt georganiseerd, heeft een team van onze vereniging woensdagavond mee gedaan aan de popquiz van café La Strada in Heiloo. Met succes want Ron Weinbrecher, Twan Rijff en Paul van der Molen gingen aan het eind van de avond met de eerste prijs aan de haal.

Ron en Twan, organisatoren van de quiz bij Alkmaarsche Boys, hadden een maand eerder ook al meegedaan in Heiloo, maar eindigden toen onder in de middenmoot. Onder het motto: Drie man zien en horen meer als twee, werd aan Paul gevraagd ook deel te nemen. De popquiz in La Strada is immers voor groepen van twee tot zes man.

Uiteraard deelnemend onder de naam Alkmaarsche Boys nam het team vanaf de eerste ronde de leiding om die niet meer af te staan, en de quiz uiteindelijk met een behoorlijk verschil te winnen. Bij de volgende popquiz op woensdag 6 februari gaan Ron, Twan en Paul proberen hun titel te verdedigen.

Denk jij ook veel over muziek te weten? Schrijf je dan in voor de popquiz die op 22 februari bij Alkmaarsche Boys wordt gehouden. Kijk hier voor meer info, en hoe je je kan inschrijven.

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!