Boys 3 nieuws november - v. v. Alkmaarsche Boys

Boys 3 nieuws november

Boys 3 nieuws november

26 november 2012 0:00


Boys 3 nieuws november 2012
Na een wisselende maand oktober (een nederlaag en 2 overwinningen) bleek november een uiterst succesvolle te zijn, alle 4 de wedstrijden werden vrij moeiteloos gewonnen.
De eerste wedstrijd was thuis tegen Kolping Boys 4, dit bleek een matige tegenstander die met 8-2 werd verslagen. Goals van invaller(?) Barry 3, Richard 2, Winfred, Frank Madder en Armand.
De tweede wedstrijd was uit tegen HSV, waar we vorig jaar tegen een degelijk HSV het kampioenschap verspeelden was de tegenstander deze keer van beduidend minder kwaliteit met als gevolg een moeiteloze 0-4 winst. Goals van Barry 2, Winfred en Richard.
De derde wedstrijd was tegen koploper Dynamo, dit bleek een ploeg die wilde voetballen maar dit beduidend minder deed dan Boys3. Gevolg een prima 6-2 overwinning. Goals van Richard 2, Barry 2, Dennis en Frank Madder.
De vierde wedstrijd was voor de beker tegen LSVV, tegen deze slechte ploeg werd een simpele 3-6 overwinning geboekt waardoor de volgende ronde werd behaald. Goals van Richard 3, Winfred 2 en Dennis.
Andere Boys 3 wetenswaardigheden:
-          Boys 3 heeft iets met 8-2 (voor de kenners sowieso een beruchte uitslag). Tegen Spartanen een ruststand van 8-2, tegen Grashoppers en Kolping Boys een eindstand van 8-2 na een scoreverloop welke exact gelijk was (1-0 voorsprong, 1-2 achterstand)
-          Frank Madder maakte zijn naam als penaltyspecialist wederom waar door onze eerste 2 penalty’s van dit seizoen feilloos binnen te schieten, bij de 1e zei Frank achteraf dat de bal in de ene of de andere hoek zou gaan (hij ging door het midden overigens).
-          Waar HSV vorig jaar ons het kampioenschap kostte werd dit jaar, met onze topscorer toch maar weer op de bank, moeiteloos gewonnen
-          HSV heeft hele hoge bankjes in de kleedkamer, de korte beentjes van Arjan de Boer raakten de grond steeds niet waardoor hij ze lekker heen en weer kon laten bungelen
-          Ronald Slenters heeft een scheurtje in zijn hamstring en is weken uitgeschakeld, als Ronald zijn bijnaam (Stramme) waarmaakt is de kans aanwezig dat het langer gaat duren.
-          Voormalig speler Eric Pattenier heeft een zeer verdienstelijk begin gemaakt met zijn scheidsrechtercarrière, tegen Dynamo leidde hij een vlekkeloze wedstrijd. Het Boys scheidsrechterskorps heeft er een aanwinst bij.
-          Winfred en Dennis hebben allebei maar liefst 2 wisselbeurten gemaakt deze maand, het waren overigens wel elk wisselbeurten van minder dan 10 minuten.
-          Barry is met een inhaalrace bezig m.b.t. de topscorerstitel. Hij loopt langzaam in op Richard, ondanks deze race blijven ze elkaar de kansen (en dus goals) gunnen.
-          Vol trots kunnen we melden dat onze kersverse aanwinst Dennis, geheel terecht, is verkozen tot Alkmaarsche Boys lid van het jaar
-          Nico Wortel lijkt op donderdag de weg naar de kantine niet meer te kunnen vinden. Mogelijke redenen die de ronde doen: Angst voor de lange en gevaarlijke fietsroute? De crisis? Drukke werkzaamheden? Een relatie?
-          Ondanks het feit dat niet iedereen in het team de beker serieus lijkt te nemen werd na 3 overwinningen (waaronder tegen DTS2 en SRC2) de volgende bekerronde gehaald, laat IJselmeervogels maar komen
-          De (zonnige) bestemming voor het jaarlijkse uitje is bestemd gemaakt. Het lijkt Malaga te zijn geworden.
 
Speler van de maand november is Barry, dit door 7 goals in 3 wedstrijden, haast elke kans is een doelpunt momenteel bij onze ‘man van glas’ (quote van zijn vriend Arjan Timmer).
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!