Alkm. Boys1 verliest, zondag 2 wint

4 november 2012 0:00

Alkmaarsche Boys verloor in en tegen Assendelft met 3-1. Een uitslag die zeker wat tekort was voor Alkmaarsche Boys. Hoewel het lang 1-1 bleef was het toch Assendelft die in het tweede bedrijf uitliep naar een overwinning.

Alkmaarsche Boys trad aan tegen koploper Assendelft op een koude en natte zondagmiddag. In de eerste 10 minuten waren er voldoende kansen voor Alkmaarsche Boys om op voorsprong te komen, maar dat lukte helaas niet. Het was toch Assendelft die op een 1-0 voorsprong kwam. Toch was het voor rust Danny Gouwentak die het net wist te vinden en voor de thee werd de stand dan ook 1-1.
In de tweede helft bleef Alkmaarsche Boys strijdvaardig spelen en werd er echt voor de winst gespeeld. Ondanks deze inzet kwam het niet tot scoren. Assendelft daarintegen kwam met nog 20 minuten op de klok op een 2-1 voorsprong. In de slotminuten waren er nog kansen om op gelijke hoogte te komen, maar na de 3-1 bleven toch echt de drie punten in Assendelft.
Komende zondag speelt Alkmaarsche Boys thuis tegen Meervogels.

Zondag 2
De mannen van zondag 2 doen het goed en hebben de koppositie verstevigd. Er werd maar liefst met 6-2 gewonnen van st. Adelbert.
Doelpuntenmaker(s) waren Nick Baron  (4x), Mehmet Yilmaz (pen.) en Tom Hofkamp.