Facebook Toestaan Niet toestaan

Boys 3 nieuws september

2 oktober 2012 0:00

Boys 3 nieuws September 2012

Het seizoen werd begonnen met een bekerwedstrijd tegen het hoger ingeschatte (en 2 klassen hoger spelende) SRC2. Na een moeizaam begin waarin we moesten wennen aan het hogere tempo en ook tegen een 1-0 achterstand aanliepen kwam Boys3 steeds beter in haar spel, nog voor de rust werd het 1-1 en in het laatste kwartier werd zelfs een 1-4 overwinning uit het vuur gesleept. Doelpunten van Barry 2, Dennis en een eigen goal.

De 1e competitiewedstrijd was uit tegen Koedijk, dit was een beduidend mindere tegenstander waarmee moeiteloos met 1-8 werd afgerekend. Doelpunten van Richard 3, Barry 2 x, Niels, Edwin en Armand.

De 2e competitiewedstrijd was thuis tegen Vrone, dit bleek een hele aardige ploeg te zijn, een beetje zoals Boys3 met een aantal oud-1e-spelers maar gemiddeld wel een jaar of 10 jonger. Na een goede 1e helft werd de 2e helft te slap begonnen en liep Boys3 tegen een onnodige 3-5 nederlaag aan. Doelpunten van Richard 2 en Frank Sassen.

De 3e wedstrijd was tegen SVW ’27, zij hadden gewonnen van Vrone dus de verwachting was dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden. In de praktijk bleek het mee te vallen, na een moeizame 1e helft werd na de rust stevig gescoord resulterend in een 10-4 overwinning. Doelpunten van Richard 4, Barry 3, Martin, Arjan en een eigen goal.

Wist U van Boys 3 dat…….

-Eric Pattenier definitief is gestopt ivm knieblessure (maar blijft wel regelmatig voor chips zorgen)

-Onze nieuwe aanwinst Dennis Karte is, qua loopvermogen zal Dennis het wel redden, aan zijn techniek moet hij nog wat schaven

-De hele zomer doortrainen werpt zijn vruchten afwerpt, de 1e wedstrijd tegen SRC2 (een jong selectieteam) werd beslist in het laatste kwartier

-Barry heeft aangegeven voor de 40 (competitie?) goals te gaan dit seizoen

-Niels tegen Koedijk zo gretig was dat hij zijn beste (Boys3) vriend Frank een zeker doelpunt onthield door de bal vlak voor de doellijn voor Frank weg te glijden (en over te schieten)

-Richard scherp is begonnen en de 1e 3 competitiewedstrijden respectievelijk 2, 3 en 4 goals scoorde. Dit schept verwachtingen voor de komende wedstrijden

-Op trainingen weer lekker wordt gediscussieerd met Frank M. over de beruchte 3 meter grens

-Personen nog goed pissig kunnen zijn als ze (al dan niet terecht) wissel worden gezet

-Grietzen een nieuw scheidsrechterpakje heeft welke hem geweldig staat (een Frans Derks in spe)

-Nick op 28 september een dochter heeft gekregen, haar naam is Rikki

-Frank M als opdracht had de gevaarlijke SVW spits te schaduwen, desnoods zelfs tot op de WC, hij had hem dan ook in zijn zak (alhoewel de man wel 2 keer scoorde en een assist gaf)

-
Arjan T een enorm trainingsbeest is geworden, hij heeft nu al bijna net zoveel getraind als vorig seizoen

-Barry heeft beloofd 3 keer te scoren in de 2e helft tegen SVW en deed dat ook, miste zelfs een opgelegde 4e om zijn belofte gestand te kunnen doen

Speler van de maand September was de helemaal opgebloeide en ongekend gemotiveerde Richard Wijmans (dk)