Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Alkmaarsche Boys-Vrone (3-3)

23 september 2012 0:00

Het eerste zondagelftal van Alkmaarsche Boys is na drie wedstrijden nog altijd ongeslagen, maar had graag twee punten meer overgehouden aan het thuisduel tegen Vrone. Zondagmiddag eindigde de derby in een 3-3 gelijkspel waarbij de gelijkmaker van Vrone ver in blessuretijd tot stand kwam.

De ploeg uit Sint Pancras had in de eerste helft een voorsprong genomen uit een strafschop van Dwight Vis, die scheidsrechter Bangma gaf na een vermeende overtreding van Kevin Duiveman. Vlak voor de rust stelde de anders nooit veel scorende rechtsback Ryan Esser orde op zaken met twee puntgave treffers. Koppend zorgde hij voor de gelijkmaker na een assist van Raymond Brandsma, om even later een rush vanaf de rechterkant te beginnen die eindigde met een strak diagonaal schot: 2-1.

\"\"

Halverwege de tweede helft kwam de gasten vanuit het niets weer langszij in een fase dat Alkmaarsche Boys de betere ploeg was. Dit bleek ook uit de mogelijkheden die na de gelijkmaker ontstonden. Slechts een daarvan werd benut door invaller Tarik Marzak uit een assist van Danny Gouwentak. Helaas bleek dit niet voldoende want scheidsrechter Bangma trok flink wat tijd bij na een aantal langdurige blessurebehandelingen, en zo kon in de slotfase alsnog de gelijkmaker vallen.

Alkmaarsche Boys-Vrone 3-3 (2-1)