Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

A1 op karakter langs ZAP (3-2)

26 augustus 2012 0:00

De A1 van Alkmaarsche Boys doet nog volop mee in het bekertoernooi. Drie dagen nadat men in de uitwedstrijd bij VIOS-W een verdienstelijk punt haalde (1-1) wist men in eigen huis ZAP A1 op een 3-2 nederlaag te trakteren. Een bijzonder knappe prestatie omdat het gehavende elftal van trainer Kamil Karaer met de rust nog tegen een 0-2 achterstand aankeek.

\"\"

Met nog steeds een groot aantal spelers op vakantie begon Alkmaarsche Boys A1 op deze vroege morgen met vijf B-junioren in de basis. Met name in de eerste helft was ZAP vooral zorgvuldiger in het benutten van kansen en scoorde tweemaal. Na de pauze bleek de thuisploeg echter oppermachtig, en toonde het ook nog eens een fors portie karakter. Door in zeven minuten drie keer te scoren dankzij de uitblinkende Thomas Hessels, een strafschop van Riduan Essalhi en een magnifieke kopbal van B-junior Cemal Heesbeen wist men alsnog de zege te grijpen.

De A1 kan komende donderdag 30 augustus de volgende ronde van de beker bereiken als men thuis ook hoofdklasser SVW\'27 A1 weet te verslaan (aanvang 19.30 uur)