Zilveren kaasberry voor Alkmaarsche Boys

12 augustus 2012 0:00

Alkmaarsche Boys heeft dit weekend het eigen Kaasstadtoernooi op z\'n naam geschreven op een zonovergoten Sportpark Overdie. Deze prestatie is met name aan het tweede zondagelftal te wijten dat twee keer een klinkende zege behaalde. Na de 6-3 zege op Berdos van afgelopen donderdag werd er zondagochtend gewonnen van Kolping Boys 2. Na een 1-0 ruststand (doelpunt Yessin Darri) werd Emre Eryilmaz uitblinker in de tweede helft met twee goals en een assist op Huub Slort hetgeen een 4-0 eindstand betekende.

\"\"

Het eerste zondagelftal had vrijdagavond verloren tegen Kolping Boys, en moest zondag aantreden tegen SV Koedijk. Het werd een leuke open wedstrijd waarin de Boys voor de rust tot tweemaal toe een voorsprong namen via voormalig Koedijk-speler Adri van Wanrooy, Nadat Koedijk in de tweede helft op voorsprong was gekomen zorgde Ronald Gouwentak met een mooie goal voor de 3-3 eindstand, en was na afloop de Zilveren Kaasberry voor de organiserende vereniging.
Foto\'s van de wedstrijden, de prijsuitreiking en alle gezelligheid op het terras vind u hier.