Nieuws van het bestuur (juni) - v. v. Alkmaarsche Boys

Nieuws van het bestuur (juni)

Nieuws van het bestuur (juni)

30 juni 2012 0:00


Zoals gebruikelijk informeert het bestuur regelmatig de laatste stand van zaken binnen onze vereniging. Afgelopen donderdag heeft het Hoofdbestuur haar laatste bestuursvergadering gehad en wordt het verenigingsjaar formeel afgesloten. Het dagelijks bestuur komt nog 1x bij elkaar en zal dan dinsdag 07 augustus weer starten. Lees verder voor meer informatie op de verschillende terreinen binnen onze vereniging.

Algemeen
Op dit moment zijn diverse commissies en bestuursleden druk bezig om de voorbereidingen te treffen voor het nieuwe seizoen. Een nieuw seizoen waarin Alkmaarsche Boys 1 de competitie thuis zal beginnen tegen rkav Volendam en de week daarna op bezoek gaat bij Flamingo\'s 64. De overige competitie indelingen zullen later bekend worden gemaakt door de KNVB.
De algemene ledenvergadering zal op maandag 03 september worden georganiseerd, aanvang 20.00 uur. De vrijwilligersavond 2012 is gepland op zaterdagavond 24 november, waarbij er rekening is gehouden met het speelschema van AZ.

Seniorenvoetbal
De seniorencommissie zal zich donderdag 5 juli buigen over de juiste teamsamenstellingen en een opzet maken voor het trainingsschema. Hierover zal binnenkort verdere informatie volgen. Het bestuur heeft overeenstemming bereikt met Tom Hofkamp om als trainer/speler bij zondag 2 aan de slag te gaan bij Alkmaarsche Boys. Tom die op hoog niveau zaalvoetbal speelt mag niet voor ons 1e elftal uitkomen, maar zal indien nodig spelen in zondag 2, elke zondag meegaan in de begeleiding van het 2e samen met Nico-Jan Hoedjes en op donderdag hoofdtrainer Ron Weinbrecher assisteren op het trainingsveld. Hij volgt hiermee Leo van Meene op. Verder is er overeenstemming bereikt met Maikel van Wanrooij die als trainer nog een jaar door zal gaan bij de zaterdag 1.

Jeugdvoetbal
Het jeugdbestuur is op vrijwel alle posities rond met de trainers en begeleiders voor de diverse teams. Hier zal zaterdagochtend in verschillende bijeenkomsten per groepering bij stil worden gestaan. Binnen de jeugdorganisatie vertrekken Leo van Meene (gestopt), Erden Yar (emigreren), Mohamed Keskin (gestopt) en Jim Sligting (overstap naar Foresters). Over de invulling voor het nieuwe seizoen zal binnenkort verdere informatie volgen en ook worden gepubliceerd in de Boyskoerier van augustus. Verder zijn de trainers Kamil Karaer en Raymond v.d. Meijden toegelaten tot de TC3-trainers cursus welke het nieuwe seizoen zal starten. Kamil en Raymond, namens het bestuur gefeliciteerd!

Zaalvoetbal
Ook in het nieuwe seizoen is er weer volop activiteit in de zaal bij Alkmaarsche Boys. Zowel heren- als damesteams gaan zich weer uitleven in de diverse sporthallen.
Het bestuur heeft verder besloten om de voorgestelde contributie verhoging voor het zaalvoetbal niet door te voeren conform de wens van de ledenvergadering van september 2011 in het nieuwe seizoen.
Wel zal er een verdere analyse plaats vinden of het zaalvoetbal kostenneutraal blijft voor de toekomst en hoe zich dat verhoudt tot andere verenigingen in de omgeving. De uitkomsten van deze analyse zullen worden gepresenteerd op de ledenvergadering van maandag 03 september.

Webteam en Boyskoerier
Het webteam is op de achtergrond actief bezig om per 1 augustus weer enkele nieuwe elementen toe te voegen aan de website van onze club. Daarnaast is er een vergevorderd plan al uitgewerkt en klaargemaakt om Alkmaarsche Boys officieel op social media actief te laten zijn. De eerste stap zal Facebook zijn voor alle jeugdteams, met als uitbreiding de overige teams. Ook zal Alkmaarsche Boys zelf een Facebookpagina krijgen, welke gelinkt zal zijn aan de website van Alkmaarsche Boys. Begin augustus zal er weer een Boyskoerier uitkomen. De verschillende commissies wordt gevraagd om hun jaarverslagen naar de redactie te mailen.

Kaasstadtoernooi 2012
Het Kaasstadtoernooi zal dit jaar worden georganiseerd op donderdagavond 9/8, vrijdagavond 10/8 en zondag 12/8. De organisatie ligt wederom in handen van Mike Karte en de deelnemende verenigingen zijn dit jaar Alkmaarsche Boys, Koedijk, Kolping Boys en Berdos. Op donderdagavond spelen de 2e teams en op vrijdagavond de 1e elftallen. Om het toernooi verder aan te kleden heeft het bestuur besloten om op vrijdagavond 10/8 muziek in te huren voor een gezellige avond in onze kantine Oosterweide. Noteer dus in je agenda!

Wijziging statuten en huishoudelijk reglement
Het bestuur bereid de komende weken een wijziging in de statuten en het huishoudelijk reglement voor. Deze statuten en het reglement zijn verouderd en voldoen niet meer aan de huidige tijd. Daarnaast voorziet het niet in specifieke zaken die wij de laatste jaren zijn tegengekomen en dit willen wij ook direct meenemen. De wijzigingen die worden voorgesteld zullen in de Boyskoerier van augustus worden gepubliceerd en worden behandeld ter goedkeuring van de leden op de Algemene Ledenvergadering van 03 september.

Wij wensen alle leden een goede vakantie toe en zien u graag weer uitgerust en gezond terug bij de start van het nieuwe seizoen!!

Bestuur v.v. Alkmaarsche Boys
(mk)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!