Hoofdsponsor Kokusai / Victory Wok verlengt contract - v. v. Alkmaarsche Boys

Hoofdsponsor Kokusai / Victory Wok verlengt contract

Hoofdsponsor Kokusai / Victory Wok verlengt contract

25 mei 2012 0:00


Met trots kan het bestuur melden dat onze hoofdsponsor Victory Wok opnieuw een sponsorcontract is aangegaan met Alkmaarsche Boys voor een periode van 3 jaar.
Gezien de huidige economische tijden ziet elke (sport)vereniging de sponsorinkomsten teruglopen, des te meer reden dat wij trots zijn op deze nieuwe verbintenis.
De sponsorcommissie is met vernieuwd elan bezig en de ambities van Alkmaarsche Boys spraken de hoofdsponsor aan om opnieuw zijn handtekening te zetten.

Victory Wok is onlangs verbouwd en kent nu ook een traditioneel Japans restaurant, genaamd "Kokusai". De naam "Internationaal" verdwijnt hiermee dan ook van de gevel.
Leuk detail is om te weten dat "Kokusai" Japans is voor "Internationaal", dus eigenlijk verdwijnt de naam weer niet. Naast het Japanse gedeelte, is het Wok-gedeelte in tact gebleven en kan men ook nog uitgebreid terecht voor de Chinese keuken. Kortom, komt u eens een kijkje nemen in de vernieuwde zaak van onze sponsor aan de Arcadialaan 10..!

Op de foto is het zetten van de handtekening te zien en geven hoofdsponsor Ita Hu (links), voorzitter Michel Kuijpers en Piet v.d. Berg namens de sponsorcommissie elkaar de hand op een vernieuwde samenwerking!
\"\"
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!