Ruime zege voor Alkm. Boys B1 (6-2)

7 april 2012 0:00

Een sterk spelend Alkmaarsche Boys B1 heeft zaterdagmiddag met ruime cijfers gewonnen van HSV B2. De ploeg van de trainers Kamil Karaer en Mohammed Keskin won voor de tweede keer deze voorjaarscompetitie van de ploeg uit Heiloo. Door de zege hebben de B-junioren de tweede plaats nog steviger in handen, en staat men met nog vier wedstrijden te spelen vier punten achter op koploper De Foresters.

\"\"

Alkmaarsche Boys was in de eerste helft al de betere ploeg al kwam men wat gelukkig op voorsprong. Younes profiteerde van slecht uitverdedigen aan HSV-kant en scoorde de 1-0. Nadat uit een corner van dichtbij de gelijkmaker werd ingetikt ging de B1 toch met een voorsprong rusten. Het was opnieuw Younes die vanaf de zijkant de keeper met een knap schot wist te verrassen.
In de tweede helft was er helemaal geen twijfel over wie de betere ploeg was. Alkmaarsche Boys speelde nog verzorgder als in het eerste bedrijf en liet de bal goed rondgaan. Dit leverde een doelpunt op voor Hakan die scoorde na een combinatie met Younes, en kort hierop werd de mooiste goal van de middag gemaakt door Riduan. De aanvoerder die afgelopen week twee goede wedstrijden met de A1 speelde, haalde van buiten de zestien vernietigend uit waarna de bal de kruising in vloog: 4-1.

HSV stribbelde nog even tegen met een knappe tegengoal, maar in de slotfase sloeg Alkmaarsche Boys nog tweemaal toe. Riduan maakte zijn tweede van de middag op aangeven van Younes, en in de slotminuut wees scheidsrechter Haver naar de stip nadat Cemal binnen de zestien was gevloerd. Vanaf elf meter bepaalde Abderrahim de eindstand op 6-2.