Resultaten jeugdteams 3 maart

3 maart 2012 0:00

Zes jeugdteams van Alkmaarsche Boys kwamen deze zaterdag in actie. Dit leverde drie keer winst op en drie keer een nederlaag. Kijk hieronder voor alle resultaten. Foto\'s van de wedstrijden van de F1, E1 en D2 staan in het fotoalbum.

Alkmaarsche Boys A1 - vrij

Alkmaarsche Boys B1-Reiger Boys B2 4-0

De B-junioren van Alkmaarsche Boys hebben thuis een klinkende zege behaald op Reiger Boys. De ploeg van de trainers Kamil Karaer en Mohammed Keskin kwam op voorsprong dankzij een eigen doelpunt van de Heerhugowaarders. Hierna kwamen de gasten even terug, maar keeper Ricardo Bruinewold was niet van plan zich te laten passeren deze middag. In de tweede helft werd het krachtsverschil ook in cijfers uitgedrukt. Nadat Oussama eerst nog een penalty tegen de lat had geschoten was het even later Dimaggio die met een prachtige vrije trap voor 2-0 zorgde. Ook de doelpunten hierna van Redouan en Younes mochten er zijn waardoor de terechte 4-0 eindstand een feit was.

Alkmaarsche Boys C1 - vrij

Alkmaarsche Boys D1 - vrij

\"\"

Alkmaarsche Boys D2-Limmen D4 3-6

De D2 van trainer/coach Dennis Krap speelde in de thuiswedstrijd tegen Limmen één van de mindere wedstrijden van het seizoen. De trainer sprak zelfs van een off-day voor zijn team die vooral slordig met het balbezit omgingen. Tegenstander Limmen wist hiervan te profiteren en na een 1-3 ruststand zegevierden zij met 3-6. De Alkmaarse doelpunten kwamen op naam van Mitchell, Yusuf en een eigen goal.
Foto\'s

Reiger Boys E7-Alkmaarsche Boys E1 4-3

Het zat Alkmaarsche Boys E1 niet mee in de uitwedstrijd bij Reiger Boys. Het team van trainer Erden Yar kwam met wind tegen in de eerste helft al op een ruime 4-1 achterstand te staan. De matig fluitende scheidsrechter keurde hierbij ondermeer een doelpunt goed van de thuisploeg terwijl de bal nimmer de lijn had gepasseerd. In de tweede helft vocht de E1 voor wat het waard was en kwam het ook knap terug tot 4-3, maar bleek de tijd net te kort om nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. de doelpunten van de E1 werden gemaakt door Ömer, Adem Can en Mitchel.
Foto\'s

\"\"

Alkmaarsche Boys E2 - vrij

Alkmaarsche Boys E3-Jong Holland E7 4-3

Een van de spannendste wedstrijden van dit weekend was die van de E3. In de thuiswedstrijd tegen stadsgenoot Jong Holland ging het spel op en neer, met kansen en doelpunten aan beide kanten. De ploeg van Ahmet Aslan en Ozan Billor wist na een 3-2 ruststand uiteindelijk met 4-3 te zegevieren. De doelpunten kwamen op naam van Mohammed, Nika, Sidar en Dennis.
Foto\'s van deze wedstrijd staan op Voetbalfotograaf.nl.

Alkmaarsche Boys F1-Kolping Boys F4 2-1

Alkmaarsche Boys F1 wist de tweede zege op rij te boeken in de voorjaarscompetitie na een spannende wedstrijd tegen Kolping Boys F4. De Oudorpers namen een voorsprong, maar Alkmaarsche Boys kwam nog voor de rust langszij dankzij een goal van Sergio. In de tweede helft was de thuisploeg duidelijk de betere ploeg en door een mooie goal van Hamada leidde dit uiteindelijk ook tot een verdiende overwinning.
Foto\'s

\"\"

Zeevogels F4-Alkmaarsche Boys F2 4-2

De F2 van Alkmaarsche Boys speelde in Egmond aan de Hoef een leuke wedstrijd, maar bleef helaas met lege handen. Zeevogels F4 was met een 4-2 zege net iets te sterk. uitblinkers aan Alkmaarse kant waren Dustin die twee keer scoorde, en keeper Ryan die een aantal goede reddingen had en zelfs een penalty wist te keren.

Duinrand S. F3-Alkmaarsche Boys F3 4-2

Alkmaarsche Boys F3 dat pas sinds de winterstop in de competitie uitkomt verloor zaterdag in Schoorl met 4-2 van Duinrand S. Trainer Bob Prenda ziet echter duidelijk vooruitgang in zijn jonge team waardoor weldra spoedig ook de eerste punten behaald kunnen worden. In Schoorl hield de F3 het tot de rust nog op 2-2 dankzij doelpunten van Damian en Christiaan, maar moest het na de pauze toch de meerdere erkennen in de tegenstander.