Resultaten jeugdteams 14/15 januari

16 januari 2012 0:00

Voor drie jeugdteams van Alkmaarsche Boys liep de winterstop iets vroeger af, en zo stonden zij afgelopen weekend alweer op het veld. Van die drie teams wist alleen Alkmaarsche Boys A1 de volle buit te halen want zij wonnen knap met 0-2 bij LSVV A1. Nederlagen waren er voor de B1 en F2. Kijk hieronder voor een overzicht.

LSVV A1-Alkmaarsche Boys A1 0-2

De A1 van trainer/coach Erden Yar blijft na de promotie van afgelopen seizoen knap bovenin de eerste klasse meedraaien. Zondag won de A1 vor de tweede maal dit seizoen van LSVV A1. In een spannende wedstrijd werd er in de eerste hleft niet gescoord. Direct na de rust brak Ali Aslan met een mooie lob de ban. In de slotminuut werd die score verdubbeld door invaller Kemal Gulec nadat Hamza Kaiss vlak daarvoor nog een strafschop had gemist.
Foto\'s en verslag

\"\"

Alkmaarsche Boys B1-Kolping Boys B2 1-3

\"\"

De B1 van Alkmaarsche Boys leed een onterechte nederlaag tegen Kolping Boys B2. Nadat Younes Darri zijn ploeg al vroeg op voorsprong had gezet zag trainer Kamil Karaer zijn ploeg zeven, acht opgelgde kansen om zeep helpen. Hierbij werd ondermeer tweemaal de lat geraakt. In de tweede helft wisten de Oudorpers uit de spaarzame kansen die men kreeg wel telkens te scoren en zo was de nederlaag een feit.
Peter Heinz heeft van deze wedstrijd foto\'s gemaakt, een aantal hiervan vindt u hier. Op www.sportfotoalkmaar.tk staan nog meer foto\'s van deze wedstrijd.

Sint Boys F1-Alkmaarsche Boys F2 10-3

Voor de F2 van Alkmaarsche Boys begon het jaar 2012 met een bekerwedstrijd bij Sint Boys F1. In Sint Maarten bleek deze tegenstander echter duidelijk een maatje te groot en door een 10-3 nederlaag kwam er een einde aan het bekeravontuur van de F2.