Overzicht jeugdwedstrijden 28/29 januari - v. v. Alkmaarsche Boys

Overzicht jeugdwedstrijden 28/29 januari

Overzicht jeugdwedstrijden 28/29 januari

26 januari 2012 0:00


Nadat afgelopen het weekend de competities alweer langzaam op gang kwamen kan nu bijna elk jeugdteam van Alkmaarsche Boys het veld weer op. Slechts de D1 is komend weekend nog vrij, maar alle overige jeugdploegen komen in actie waarvan zes teams in een thuiswedstrijd. Kijk hieronder voor een overzicht.

F-PUPILLEN

Alkmaarsche Boys F1 mag zaterdagochtend in alle vroegte de trip naar Den Helder maken om daar uit te komen tegen de F3 van de plaatselijke FC. Voor de F1 van Rene Oudshoorn, Hans Knip en Tarik Marzak is het de eerste wedstrijd na de winterstop.

Alkmaarsche Boys F2 trapte afgelopen zaterdag 2012 al af in een thuiswedstrijd, en speelt zaterdag wederom op eigen terrein. Om 9.00 uur is FC Velsenoord F2 de tegenstander voor de F2.

Alkmaarsche Boys F3 komt voor het eerst uit in competitieverband. De nieuwe ploeg van leider Bob Prenda won afgelopen zaterdag al een oefenwedstrijd, en mag het zaterdag in eigen huis opneme tegen SV Koedijk F7 (9.00 uur)

E-PUPILLEN

Alkmaarsche Boys E1 begon het nieuwe jaar met een nipte bekernederlaag, en kan zich nu volledig richten op de competitie. Zaterdag speelt de E1 van trainer Erden Yar een uitwedstrijd bij Limmen E4.

Alkmaarsche Boys E2 eindigde afgelopen weekend in de dubbele cijfers door de eerste wedstrijd van het jaar met 1-14 te winnen. zaterdag speelt de ploeg van trainer Ronald Slenters om 10.30 uur een thuiswedstrijd tegen HSV E6.

Alkmaarsche Boys E3 verloor zaterdag tegen Berdos E6 en speelt komende zaterdag tegen de E5 van Berdos. De ploeg van Ahmet Aslan en Ozan Billor doet dat in een uitwedstrijd.

D-PUPILLEN

Alkmaarsche Boys D1 is vrij

Alkmaarsche Boys D2 van trainer Dennis Krap speelt zaterdag de eerste wedstrijd van 2012, en doet dat in een thuiswedstrijd. Om 10.30 uur komt stadsgenoot AFC\'34 D5 op bezoek.

C-JUNIOREN

Alkmaarsche Boys C1 is het jaar begonnen met een ruime 5-0 overwinning. Dat moet vertrouwen geven voor de ploeg van trainer Jim Sligting alvorens men komende zaterdag aan de zware uitwedstrijd bij LSVV C1 begint.

B-JUNIOREN

Alkmaarsche Boys B1 van de trainers Kamil Karaer en Mohammed Keskin begon twee weken terug al aan de hervatting van de competitie. Zaterdagmiddag om 14..00 uur speelt de B1 een thuiswedstrijd tegen JVC B2.

A-JUNIOREN

Alkmaarsche Boys A1 heeft zondag een cruciale wedstrijd voor de boeg. De ploeg van trainer Erden Yar ontvangt dan koploper SVW\'27 A1.  Om de ploeg van Heerhugowaard bij te benen is een overwinning noodzakelijk. Hiermee zou men gelijk goede zaken doen in de strijd om de tweede periode, want hierin staat Alkmaarsche Boys bovenaan.

Kijk hier voor alle aanvangstijden

(pvdm)


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!