Overlijden Lid van Verdienste Siebe Korff - v. v. Alkmaarsche Boys

Overlijden Lid van Verdienste Siebe Korff

Overlijden Lid van Verdienste Siebe Korff

18 januari 2012 0:00


Onlangs heeft het bestuur kennis genomen van het overlijden van ons oud bestuurslid en Lid van Verdienste Siebe Korff.
Op donderdagavond 12 januari heeft Siebe de strijd verloren nadat bij hem al eerder was geconstateerd dat Siebe helaas niet lang meer te leven zou hebben.
Ondanks dit alles is het bericht toch hard binnen gekomen bij de rood-witte Boysfamilie.

Siebe werd lid in 1963 van Alkmaarsche Boys waar eerst ging voetballen in ons 7e elftal, om daarna in ons veteranenteam te gaan spelen.
Als betrokken persoon stond hij al snel open om iets te doen voor de vereniging en al snel trad hij toe tot de PPC-commissie. In 1967 nam Siebe zitting in het bestuur, waar hij in 1969 de belangrijke taak van penningmeester op zich nam. Na 10 jaar deze functie te hebben gedaan droeg hij deze over en stapte over naar 2e penningmeester en ging zich bekommeren over de inning van de contributie.
Na 20 jaar in het bestuur te hebben gezeten hield Siebe het voor gezien en kon trots terug kijken op een gezonde financiele vereniging die hij achter liet.

Uiteraard bleef Siebe volop betrokken bij de club en deed van alles en nog wat. Onder andere zette hij de Toto/Lotto commissie op en was betrokken bij de Jubileumcommissie.
Ook in een latere fase was hij nog steeds betrokken bij de reunie samen met zijn vrouw Gerie welke onlangs werd gehouden bij ons 80-jarig jubileum.

Voor al zijn Verdiensten voor Alkmaarsche Boys ontving Siebe in 1979 de onderscheiding Lid van Verdienste en ontving de Zilveren Bondsspeld van de KNVB.
Als Alkmaarsche Boys verliezen wij in Siebe een gedreven persoonlijkheid en een fijne sportvriend.

Gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen kan op woensdag 18 januari van 19.00 uur tot 19.45 uur in het Yarden Uitvaartcentrum Alkmaar, Overkrocht 20.
De crematieplechtigheid  zal plaats vinden op donderdag 19 januari om 14.15 uur in het crematorium \'Westerveld\', Duin en Kruidbergerweg 2-6, Driehuis. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangstkamer aldaar.

Wij wensen Gerie en de kinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden,
v.v. Alkmaarsche Boys

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!