Contractverlenging hoofdtrainer Ron Weinbrecher - v. v. Alkmaarsche Boys

Contractverlenging hoofdtrainer Ron Weinbrecher

Contractverlenging hoofdtrainer Ron Weinbrecher

23 december 2011 0:00


Hierbij wil het bestuur laten weten dat het contract van hoofdtrainer Ron Weinbrecher met nog 1 jaar is verlengd. Ron Weinbrecher gaat hiermee na dit seizoen het 5e jaar in als hoofdtrainer van Alkmaarsche Boys. Zowel Alkmaarsche Boys als trainer Weinbrecher zagen voldoende draagvlak om na dit seizoen nog een jaar verder te gaan.

Om tot dit besluit te komen is zoals ieder jaar het bestuur zorgvuldig te werk gegaan. Naast het beeld welke het bestuur heeft, is er ook uitvoerig gesproken met de spelersraad, met spelers individueel en met de technische begeleiding van zowel het 1e als het 2e. Na diverse overleggen heeft het bestuur vorige week dinsdag een extra vergadering ingelast om een besluit te nemen. Vervolgens is er met hoofdtrainer Ron Weinbrecher gesproken op donderdag 15 december, waarna vervolgens het contract is getekend op dinsdag 20 december.
Conform afspraak is eerst de spelersgroep persoonlijk ingelicht door voorzitter Michel Kuijpers op donderdag 22 december, waarna er sinds donderdagavond extern is gecommuniceerd.

Namens het bestuur wensen wij Ron Weinbrecher en de selectie veel goeds toe in het 2e deel van de competitie en hopen wij op een succesvolle samenwerking in het seizoen 2012-2013.

Namens het hoofdbestuur van Alkmaarsche Boys,

Michel Kuijpers
voorzitter

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!