Resultaten jeugdteams 26 november

27 november 2011 0:00

Acht jeugdploegen van Alkmaarsche Boys kwamen deze zaterdag in competitieverband in actie. Dit leverde vier overwinningen en vier nederlagen op. Eén van de mooiste zeges was die van de B1 die zich na een 0-2 ruststand langs JVC knokten. De E1 en F1 wisten liefst zeven goals te maken tijdens hun overwinning, en ook de E3 boekte een mooie zege door Kolping Boys met 5-2 te verslaan. Kijk hieronder voor alle resultaten van dit weekend.

Alkmaarsche Boys A1 - vrij

Alkmaarsche Boys B1 - JVC B2 3-2

Een overwinning op karakter voor de B1 van de trainers Kamil Karaer en Mohammed Keskin. In de eerste helft had de thuisploeg al iets meer balbezit, maar na 40 minuten stond er verrassend genoeg wel 0-2 op het scorebord. Na de pauze verhoogde de B1 de druk op de ploeg uit Julianadorp. De ommekeer kwam na een wonderschone treffer van Ridouan Essalhi die de bal hard in de kruising schoot. Een paar minuten later was ook de gelijkmaker daar dankzij invaller Abdurrahim Boufessad. JVC werd hierna nog eenmaal gevaarlijk via de counter, maar de overwinning ging toch verdiend naar de Boys toen de keeper van JVC een corner van Younes Darri niet goed kon verwerken: 3-2.
Foto\'s

\"\"

Alkmaarsche Boys C1 - vrij

Alkmaarsche Boys D1 - Victoria O. D1 2-4

Een duel tussen de twee onderste ploegen van de ranglijst waarin de D1 onnodig punten liet liggen. Trainer Raymond van der Meijden miste keeper Ersan door ziekte, maar zijn ploeg begon goed aan de wedstrijd. Er zat evenwel niet veel verschil tussen beide ploegen waardoor de 1-1 ruststand een terechte was. De D1 leek op jacht naar de eerste competitiezege toen men in de tweede helft een voorsprong pakte. In het slotkwartier liep het echter helemaal niet meer en wisten de gasten de drie punten mee te nemen naar Obdam. Doelpuntenmakers aan Alkmaarse zijde waren Furkan en Nourdine.

Alkmaarsche Boys D2 - Vrone D4 4-5

Een doelpuntrijk duel waarin de D2 het in de slotfase liet liggen. Na een 1-2 achterstand bij rust knokte de D2 zich in de tweede helft langs de groenzwarten uit Sint-Pancras. Met een 4-3 voorsprong en een paar minuten op de klok leek een overwinning in de maak. Doordat Vrone geheel onverwachts alsnog twee goals maakte was de tweede competitienederlaag van dit seizoen een feit en zakken de Boys van de tweede naar de vierde plaats op de ranglijst. Brent, Sem, Endrilon en Mitchell scoorden voor Alkmaarsche Boys.

SVW\'27 E5 - Alkmaarsche Boys E1 2-7

De E1 van trainer Erden Yar wist zaterdag met ruime cijfers te winnen op Sportpark De Kabel in Heerhugowaard. Na een 0-3 voorsprong werd het nog even spannend toen de thuisploeg terugkwam tot 2-3. De E1 gooide er nog even wat extra\'s tegenaan en liep vervolgens soepel uit naar een ruime overwinning. De doeplunten van de E1 kwamen op naam van Adem Can (3x), Jarno (2x), Ömer en Mitchel.

Bergen E2 - Alkmaarsche Boys E2 6-0

Het duel tussen de nummers één en twee van de competitie werd helaas niet zo spannend als gehoopt. De thuisploeg werd mede door twee eigen doelpunten flink in het zadel geholpen en liep uit naar een grote zege. Trainer Ronald Slenters erkende dat de tegenstander een maatje te groot was, maar vond wel dat zijn ploeg op z\'n minst een doelpuntje verdiend had.

Alkmaarsche Boys E3 - Kolping Boys E9

De E3 van Ahmet Aslan en Ozan Billor speelde in de thuiswedstrijd tegen Kolping Boys E9 een van de betere wedstrijden van dit seizoen. Al in de eerste helft nam het team een 3-1 voorsprong tegen de hoger geklasseerde Oudorpers. In de tweede helft ging Alkmaarsche Boys gewoon door met goed voetballen en liep verder uit. In de slotminuuut zorgde een late tegentreffer voor een 5-2 eindstand. Eray scoorde liefts drie keer voor de E3, en Mohammed vond twee keer het net.
Foto\'s

\"\"

Alkmaarsche Boys F1 - Vrone F3 7-5

De F1 pupillen van Alkmaarsche Boys boekten hun tweede overwinning op rij in een doelpuntrijk duel. Leider René Oudshoorn zorgde voor het volgende verslag:

Zaterdag speelde onze sterren van de f1 thuis tegen Vrone en maakten daar een spektakel van.
De wedstrijd was pas net begonnen toen de F1 al drie ballen in het juiste netje hadden liggen, een monsterscore lag in het verschiet.
Hiermee sloop echter ook de gemakzucht erin netzoals de drang om te scoren.
Iedereen hielp mee zoveel mogelijk ballen in het netje te krijgen, zelfs de verdediging!
De eindscore van 7-5 was uiteindelijk verdiend en had zelfs nog hoger uit kunnen vallen.

Man van de wedstrijd is Hamada, fanatiek, speelt goed over en scoort ook nog!
Foto\'s

\"\"

Jong Hercules F2 - Alkmaarsche Boys F2 6-0

Alkmaarsche Boys F2 van Rob de Vroom, Yilmaz Peerdeman en Bart Balke trof in Beverwijk een tegenstander die simpelweg een maatje te groot was. Ondanks goed spel in de laatste weken had men tegen de nummer twee van de ranglijst, Jong Hercules, weinig in te brengen en liep men tegen een ruime nederlaag op.