Feestavond vrijwilligers 26 november! - v. v. Alkmaarsche Boys

Feestavond vrijwilligers 26 november!

Feestavond vrijwilligers 26 november!

15 november 2011 0:00


Zoals al eerder gecommuniceerd op de website en in de Boyskoerier van augustus organiseert het bestuur op zaterdagavond 26 november een feestavond voor haar vrijwilligers (18+). Voor deze feestavond hebben de meeste vrijwilligers per brief of per email de uitnodiging ontvangen. Mocht u voor dit weekend nog geen uitnodiging hebben ontvangen en u denkt hier toch echt recht op te hebben, meldt u zich dan bij het bestuur.

Traditiegetrouw zal ook de Goedheiligman met zijn Pieten langskomen en op hilarische wijze enkele Boysleden in het "zonnetje" zetten. Ook zal het Lid van het Jaar 2011 bekend worden gemaakt. Tijdens een officieel moment zullen ook enkele leden worden gehuldigd die 25, 40 en zelfs 60 jaar lid zijn van onze vereniging.

De Sinterklaascommissie is al weken bezig met de voorbereidingen en naast de geweldige loterij met mooie prijzen zal de muziek dit jaar worden verzorgd door de Groningse Feestband  \'Dakkeraf\', welke ook enkele singles hebben die zijn doorgedrongen tot de top 100. Verder hebben zij ook opgetreden op tv bij o.a. \'Life 4 You\' en op de radio bij de \'Gielmobiel\' op 3FM.

Kortom het beloofd een gezellige avond te worden!
Om alle voorbereidingen mogelijk te maken zal de kantine op zaterdagmiddag 26 november vanaf 17.00 uur gesloten zijn.
Alvast bedankt voor de medewerking!

Tot de 26e!

Met vriendelijke sportgroet,

Bestuur & Sinterklaascommissie
v.v. Alkmaarsche Boys
 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!