Overzicht jeugdwedstrijden 26/27 nov - v. v. Alkmaarsche Boys

Overzicht jeugdwedstrijden 26/27 nov

Overzicht jeugdwedstrijden 26/27 nov

24 november 2011 0:00


Acht van de tien jeugdteams van Alkmaarsche Boys komen deze zaterdag in actie, waarvan liefst vijf in een thuisduel. De A1 en C1 van Alkmaarsche Boys hebben een weekend vrijaf. Kijk hieronder voor een overzicht.

F-PUPILLEN

Alkmaarsche Boys F1 maakte afgelopen weekend een forse sprong op de ranglijst door bij BOL met 1-3 te winnen. De ploeg van trainer Tarik Marzak behaalde nu zes punten in zes duels, en krijgt zaterdag om 10.30 uur bezoek, van Vrone F3 dat voorlaatste staat.

Alkmaarsche Boys F2 is in goede vorm bleek ook zaterdag weer. Na de overwinning op Zeevogels (3-0) staat het team keurig in de middenmoot. Zaterdag mag men in alle vroegte vertrekken richting Beverwijk om een uitwedstrijd te spelen bij de nummer twee in de stand, Jong Hercules F2.

E-PUPILLEN

Alkmaarsche Boys E1 speelt voor de tweede week op rij een uitwedstrijd in Heerhugowaard. Na de nederlaag tegen Reiger Boys staat het team nu zesde, en kan men zich nu opmaken voor een reisje naar Sportpark de Kabel waar de E5 van SVW\'27 wacht.

Alkmaarsche Boys E2 zal gretig zijn na twee weekenden op rij te zijn vrij geweest. Dat mag ook wel want de ploeg van trainer Ronald Slenters wacht een ware topper in de uitwedstrijd tegen Bergen E2. Zowel Bergen als Alkmaarsche Boys wonnen al hun wedstrijden in competitieverband.

Alkmaarsche Boys E3 speelt zaterdagmorgen om 10.30 uur een thuiswedstrijd tegen Kolping Boys E9. Een wedstrijd tussen middenmoters want de Oudorpers staan vijfde, maar hebben slechts één punt voorsprong op Alkmaarsche Boys dat zevende staat.

D-PUPILLEN

Alkmaarsche Boys D1 wacht nog op de eerste overwinning in de competitie. Ondanks een prima sfeer in het team behaalde de ploeg van trainer Raymond van der Meijden slechts één punt. De D1 kan zaterdag de laatste plaats verlaten als men in de thuiswedstrijd tegen Victoria O, met twee punten voorlaatste, de zege kan binnen slepen.

Alkmaarsche Boys D2 speelt net als de D1 om 10.30 uur een thuiswedstrijd.De D2 van trainer Dennis Krap staat tweede in de competitie en krijgt zaterdag de nummer vier in de stand, Vrone D4, op bezoek.

C-JUNIOREN

Alkmaarsche Boys C1 is vrij

B-JUNIOREN

Alkmaarsche Boys B1 probeert zaterdag om 14.00 uur de tweede thuiszege op rij te behalen. De ploeg van Kamil Karaer en Mohammed Keskin won zaterdag met 2-1 van SVW\'27 B2 en krijgt nu JVC B2 op bezoek. De B1 staat zesde met een punt voorsprong op de ploeg uit Julianadorp. Winst is voor beide ploegen dus belangrijk om aansluiting te behouden met de top vier.

A-JUNIOREN

Alkmaarsche Boys A1 is vrij.

Het complete programma met aanvangstijden staat wekelijks aan de linkerkant onder de knop Jeugd.

(pvdm)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!