Zat. 1 verliest degradatieduel (0-3)

13 november 2011 0:00

In de onderste regionen van de 4e klasse zaterdag heeft Alkmaarsche Boys dure punten laten liggen. In de thuiswedstrijd tegen het nog lager geklasseerde SRC verloor het eerste zaterdagteam met 0-3. Voor rust had Alkmaarsche Boys nog wel een licht veldoverwicht, maar waren de kansen op één hand te tellen. Na de pauze bleef het ook lang 0-0, totdat de Schagenaren halverwege de tweede helft vanuit het niets de score wisten te openen. Alkmaarsche Boys ging hierna op zoek naar de gelijkmaker, maar verzaakte hierbij in de verdedigende taken. Dit resulteerde in nog twee tegengoals in de slotfase. Na de nederlaag staat Alkmaarsche Boys nu voorlaatste en houdt het alleen Fortuna Wormerveer nog onder zich.
Foto\'s van deze wedstrijd staan in het fotoalbum.