Jong Alkmaarsche Boys verslaat VIOS-W (6-2)

8 november 2011 0:00

In de vriendschappelijke jongseniorencompetitie heeft Alkmaarsche Boys dinsdagavond een ruime overwinning behaald. Een selectie van jonge senioren en A-junioren, samengesteld door hoofdtrainer Ron Weinbrecher en A-juniorentrainer Erden Yar, versloeg VIOS-W met 6-2.

Alkmaarsche Boys nam in de eerste helft al een 2-0 voorsprong door goals van Ali Aslan en Andy Broersen, maar moest voor de rust nog wel een tegentreffer dulden van de ploeg uit Warmenhuizen. In de tweede helft bracht Andy Broersen de marge weer op twee, al vond VIOS wederom de aansluiting. In de slotfase werd het verschil alsnog gemaakt door Alkmaarsche Boys. Broersen maakte zijn derde treffer van de avond alvorens Emre Eryilmaz en Ali Aslan de eindstand op 6-2 bepaalden.

Jong Alkmaarsche Boys speelt nog twee thuiswedstrijden in de jongseniorencompetitie. Op 29 november is KSV de tegenstander, en op 13 december komt Kwiek \'78 naar Sportpark Overdie.