Resultaten jeugdteams 5/6 nov.

6 november 2011 0:00

De resultaten van de diverse jeugdteams van Alkmaarsche Boys zijn dit weekend wisselend te noemen. Vier ploegen pakten op zaterdag een overwinning. De grootste daarvan was voor Alkmaarsche Boys D1 dat bij BOL D1 met liefst 1-12 wist te winnen. De E1, E3 en F2 maakten het een stuk spannender door met slechts één doelpunt verschil te winnen. Bij de E1 en F2 gebeurde dit zelfs in de allerlaatste minuut. Kijk hieronder voor een overzicht van alle wedstrijden.

ZATERDAG 5 NOVEMBER

Alkmaarsche Boys B1 - HSV B2 2-4

De B-junioren van Kamil Karaer en Mohammed Keskin hebben zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen door de thuiswedstrijd tegen HSV met 2-4 te verliezen. De B1 gaf in de eerste helft al een 2-0 voorsprong (doelpunten Younes en Emre) uit handen en ging met 2-2 rusten. In de tweede helft kreeg men alsnog genoeg kansen om de wedstrijd te beslissen, maar uiteindelijk was het de ploeg uit Heiloo die er in de slotfase met drie punten vandoor ging.
Foto\'s

Alkmaarsche Boys C1 - HSV C1 0-1 gest.

De wedstrijd van de C1 tegen HSV uit Heiloo is helaas tot een vroegtijdig einde gekomen. Nadat er in de eerste helft, waarin de thuisploeg een licht verldoverwicht had, niet werd gescoord duurde de tweede helft nog geen tien minuten. Nadat de scheidsrechter eerst een overduidelijke buitenspelgoal van de gasten had goedgekeurd kon hij even later niet overweg met commentaar vanaf de kant en floot hij definitef af.

BOL D1 - Alkmaarsche Boys D1 1-12

Alkmaarsche Boys D1 van trainer Raymond van der Meijden heeft zaterdag behoorlijk aan het zelfvertrouwen gewerkt. De ploeg heeft het zwaar in competitieverband, maar wist in de bekerwedstrijd bij BOL in de dubbele cijfers te geraken. De Alkmaarse doelpunten kwamen op naam van Berkan (4x), Furkan (3x), Ali, Atakan, Oussama, Savas en zelfs keeper Ersan wist een goaltje mee te pikken.

Alkmaarsche Boys D2 - Alcmaria Victrix D2 2-10

De D2 van Alkmaarsche Boys doet het juist wel goed in de competitie, maar kreeg in de bekerpoule een zware nederlaag te verwerken tegen Alcmaria Victrix. Het werd liefst 2-10 voor de gasten waarbij Muhammed beide goals maakte voor de thuisploeg. De D2 is uitgeschakeld in het bekertoernooi en kan zich nu richten op de topper van volgende week als men medekoploper AFC\'34 ontvangt.

\"\"

Alkmaarsche Boys E1 - Reiger Boys E10 1-0

Alkmaarsche Boys E1 van trainer Erden Yar plaatste zich voor de volgende bekerronde. De E1 speelde een bijzonder spannende bekerwedstrijd tegen Reiger Boys. De gasten bleken uitsekend te verdedigen en hadden een uitblinker in de keeper. In de allerlaatste seconde van de wedstrijd wist Adem Can hem gelukkig alsnog te passeren en bepaalde de eindstand op 1-0.
Foto\'s

Alkmaarsche Boys E2 - Sint Adelbert E1 1-4

Alkmaarsche Boys E2 is ongeslagen in de competitie, maar moest zaterdag zijn meerdere erkennen in het bekertoernooi tegen St. Adelbert E1. De ploeg van Ronald Slenters hield één helft stand (1-1), maar bleek in de tweede helft niet opgewassen tegen de ploeg uit Egmond-Binnen.
Foto\'s

Alkmaarsche Boys E3 - SVW\'27 E11 3-2

Alkmaarsche Boys E3 is ondanks een spannende overwinning op SVW\'27 uitgeschakeld voor de volgende bekerronde. Mohammed, Eray en Ilias maakten de doelpunten voor de ploeg van Ahmet Aslan en Ozan Billor.

Limmen F3 - Alkmaarsche Boys F1 3-4

De enige ploeg die geen competitie of beker speelde was de F1 van trainer Tarik Marzak. Toch kwam de ploeg in actie want in een leuke oefenwedstrijd wist men met 3-4 te winnen bij Limmen F3.

\"\"

Alkmaarsche Boys F2 - HSV F7 2-1

De F2 van Alkmaarsche Boys lijkt de laatste weken patent te hebben op spannende wedstrijden. In de bekerwedstrijd tegen HSV was dat niet anders. Abdussama had de F2 op voorsprong  gebracht, maar vlak voor tijd werd het alsnog gelijk. In de laatste minuut kwam de overwinning er alsnog en was het wederom Abdussama die met een mooi schot scoorde.
Foto\'s

ZONDAG 6 NOVEMBER

Alkmaarsche Boys A1 - Westfriezen A1 2-3

De A1 van Alkmaarsche Boys leed kostbaar puntenverlies in de thuiswedstrijd tegen Westfriezen. De ploeg van trainer Erden Yar kwam wel terug van een 0-2 achterstand door doelpunten van Ali Aslan en Kerim Coskun, maar moest in de slotfase toch nog een derde tegengoal toestaan.