Verslag Boys zondag 1 - WSV '30 1

24 oktober 2011 0:00

Wat later dan normaal, maar bij deze toch een kort verslag van de wedstrijd van onze zondag 1 tegen wsv \'30 1. Een belangrijk duel voor ons eerste, bij winst zouden de blikken weer omhoog kunnen, bij verlies kwamen we toch een beetje in de onderste regionen van de middenmoot terecht. Na een rustige, heldere bespreking van trainer Ron was de focus gericht op het behalen van 3 punten. Werd wel weer eens tijd ook.

Het begin was ijzersterk van onze boys. Met goede combinaties en de blik op vooruit werd er goed gespeeld het eerste kwartier. Een kleine kentering kwam er na het uitvallen van onze vaste gelegenheids rechtsback Thijs. Hij kreeg een tik op de knie en kon niet verder. De net van een blessure herstelde Vinnie van den Berg kwam er voor hem in, wat toch een beetje verwarring in onze ploeg bracht.

Na een ruim half uur besloot aanvoerder Dennis Karte een knappe lange bal te geven op Tarik, die nog op de keeper stuitte. De rebound was er voor Danny, 1-0. Na nog enkele kansen over en weer, en goed keeperswerk van onze Dennis Pluijmers was dit ook de ruststand. In de rust werden de puntjes op de i gezet door trainer Ron en werd besloten dat deze wedstrijd toch echt gewonnen ging worden. Na de hervatting kreeg deze beslissing vorm door een geplaatst schot van aanvoerder Dennis, die uit een corner de bal kreeg op rand 16 en keurig afrondde. 2-0. Hierna scoorde Emre wederom zijn goal, Emre erin gekomen voor de eveneens met een knie-blessure uitgevallen Danny, schoot knap de 3-0 binnen. Hierbij moet gezegd dat Pascal prima ruimte maakte met goed loopwerk. Deed WSV nog wel mee in de wedstrijd? Jazeker, maar een fantastische keeper Dennis Pluijmers en enig fortuin hielden ze tegen. Later in de 2e helft werd het via een mooie aanval via Ronald en Tarik 4-0 door Andy Broersen. In de 90e minuut kregen de boys nog een pingel. Deze werd zeer beheerst gemaakt door onze keeper Dennis Pluijmers. Ik persoonlijk houd niet van keepers die pingels nemen, maar dat terzijde.

Al met al overheerste de tevredenheid over deze verdiende, ietwat geflatteerde 5-0 overwinning, waarbij ook de factor geluk eens in ons voordeel was. Prima. Komende zondag 29 oktober gaat ons eerste op bezoek bij Limmen, aanvang 14 uur. Limmen heeft nog niet verloren dit seizoen, toch hebben wij een punt meer. Dit belooft dus een spannende pot te gaan worden, komt dat zien!