Voetbalpromotiedag bij Alkmaarsche Boys succes! - v. v. Alkmaarsche Boys

Voetbalpromotiedag bij Alkmaarsche Boys succes!

Voetbalpromotiedag bij Alkmaarsche Boys succes!

12 mei 2005 0:00


Afgelopen woensdag werd er een voetbalpromotiedag georganiseerd bij Alkmaarsche Boys i.s.m. Panna Soccer. Doelstelling van deze dag was om doormiddel van leuke voetbalactiviteiten de jeugd een leuke dag te bezorgen en waarnodig de jeugd kennis te laten maken met het voetbalspel.

Onder leiding van de nieuwe B1-trainer Johhny van Bockhoven en hoofdtrainer Cor Smit konden we maar liefst 's middags bijna 100 spelers verwelkomen en bij het avondprogramma 50 spelers. De verschillende voetbalonderdelen werden begeleid door trainers van Alkmaarsche Boys, spelers van de A1 en B1 en diverse andere vrijwilligers.
De prijsuitreiking zou worden gedaan door Jan Kromkamp van AZ, maar deze moet diezelfde ochtend geopereerd worden dus dit kon geen doorgang vinden. Gelukkig was de organisatie snel in staat te handelen en werd de zojuist voor het Nederlands Elftal geselecteerde jeugdspeler Ron Vlaar bereid gevonden deze taak op zich te nemen.

Ook werd er om 18.00 uur een demonstratiewedstrijd gespeeld tussen Alkmaarsche Boys C1 en de D1 van Stormvogels Telstar. Deze wedstrijd eindigde in een 2-3 overwinning van Stormvogels Telstar.
Al met al een drukke, maar buitengewone geslaagde dag die zeker bij Alkmaarsche Boys in de toekomst vaker georganiseerd zal worden. (mk)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!