17 oud AZ-spelers komen naar Alkm. Boys! - v. v. Alkmaarsche Boys

17 oud AZ-spelers komen naar Alkm. Boys!

17 oud AZ-spelers komen naar Alkm. Boys!

17 augustus 2011 0:00


Voor de openingswedstrijd tegen Oud-AZ op zaterdagavond 27 augustus as. komen maar liefst 17 spelers naar Alkmaarsche Boys. Het bestuur heeft inmiddels diverse malen contact gehad met AZ en oa. hebben onderstaande oud-spelers toegezegd om naar de Overdie te komen:

Jose Fortes Rodriquez , Dennis den Turk, Reinier Robbemond, Nick van Aart, Edwin Vork , Eric te Paske, Kees de Vries, Hugo Hovenkamp, Michel Doesburg, Hans Reijnders, Jan van Veen, Henk van Rijnsoever, Kenneth Goudmijn, Peter Wijker, Richard Gouloze, Martin Haar en mogelijk gastspeler Glenn Helder.

Het team van oud-AZ staat olv. Joop Brand. Hij heeft o.a gevoetbald bij Xerxes en Heracles en is trainer geweest van o.a. AZ’67, Volendam, Sparta, Telstar, Haarlem en VVV. Hij is Hoofd Jeugdopleiding geweest van Go Ahead Eagles, Vitesse en PSV. Op dit moment verzorgd Joop Brand voorbeschouwingen aan sponsoren van AZ.

De wedstrijd zal aanvangen om 18.30 uur aansluitend aan de opening welke om 18.15 uur gepland staat. Een team van oud Boys-spelers en enkele gastspelers het zal opnemen tegen deze oudprofs. Het samenstellen van het Alkmaarsche Boys team ligt in handen van bestuurslid en oud 1e elftalspeler Bert de Boer.
Komt allen kijken en vier samen met ons het 80-jarig bestaan van Alkmaarsche Boys!
(mk)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!