B1 grijpt net naast de titel.

23 april 2005 0:00

Onze B1 keek al een week uit naar de wedstrijd van vandaag, Alkm.Boys B1 - HSV B1. Met 1 punt voorsprong op de concurrent Reiger Boys B1, had Alkm.Boys het in deze laatste wedstrijd in eigen hand. Bij winst was men zeker van het kampioensschap!
B1 ging wat zenuwachtig van start in deze beladen wedstrijd. Maar uiteindelijk komen ze dan toch op de verdiende 1-0. Deze stand bleef tot de rust staan. Na de rust begon B1 niet scherp en binnen 8 minuten stond er een 1-2 achterstand op het scorebord. De rest van de 2e helft gaven de mannen alles wat ze hadden. Dat resulteerde vlak voor tijd nog in 2-2. Helaas was er geen tijd meer over om de winnende erin te schieten. Door dit gelijke spel was B1 dus afhankelijk van het resultat van Reiger Boys B1. Lang was deze club onbereikbaar, maar toen we eenmaal contact hadden bleken ze al met 5-0 voor te staan. Helaas!
Het kampioensschap wordt dus op 1 punt misgelopen. Het verdriet was van de gezichten af te lezen. Maar even later in de kantine was daar dan toch de trots!! Want B1 heeft een fatanstisch seizoen gedraaid. Dit werd door verschillende sprekers nog eens benadrukt. Alle in huis gehaalde kado's, bloemen, etc. werden toch nog aan de spelers, begeleiders en ouders uitgereikt. (db)