Sportgala groot succes - v. v. Alkmaarsche Boys

Sportgala groot succes

Sportgala groot succes

23 februari 2005 0:00


Maandagavond was Alkmaarsche Boys ruim vertegenwoordigd op het Alkmaarse Sportgala in theater de Vest. Zoals ieder jaar zijn er een aantal sporters genomineerd voor de prijzen sportman/sportvrouw van het jaar, het talent en de sportploeg van het jaar.
Alkmaarsche Boys was ook genomineerd als vereniging. Zowel Alkm. Boys 1, zondag 11 en de A1 waren kampioen geworden. Verder heeft Alkmaarsche Boys ook het Alkmaar 750-jaar toernooi gewonnen, dus reden genoeg voor een nominatie.
De avond was goed verzorgd en werd ondersteund door optredens van een deel van Lois Lane, Manuela Kemp, Erik van Muiswinkel, Diederik van Vleuten en Lange Frans en Baas B. De presentatie van het sportgala was in handen van de bekende tv-persoonlijkheid Kees Jansma.
Alkmaarsche Boys streed om de titel samen met v.v. Koedijk, die afgelopen jaar ook kampioen was geworden en verder met kanovereniging Odysseus die ook vele sportieve successen heeft behaald. De eer van sportploeg 2004 ging naar Odysseus en liet Alkm. Boys en Koedijk het nakijken.

Het sportgala was dit jaar voor het laatst in de Vest, wegens groot succes, de grote publieke belangsteling en de proffesionele verzorging van de avond maakt theater de Vest te klein. In de wandelgangen gaat nu het gerucht dat het Sportpaleis (oftewel de vernieuwde wielerbaan) volgend jaar de nieuwe lokatie zal zijn. De avond werd nog gezellig voortgezet in cafe/restaurant Sonneveld en zelfs in de kleine uurtjes werden er nog "rood-wit-geblokten" gesignaleerd in het Alkmaarse...(mk)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!