Boys 1 - Hollandia T 1-1

31 januari 2005 0:00

Corner Alkmaarsche Boys

Alkmaarsche Boys 1 heeft met 1-1 gelijkgespeeld tegen, het tot vandaag op de onderste plaats bivakkerende, Hollandia T. De eerste helft verliep goed voor de onzen. Diverse kansen werden gecreƫerd. Helaas voor Alkmaarsche Boys bleef de score beperkt tot een goal van Tjerk Postma in de 37e minuut. De tweede helft begon na drie kwartier pauze door het uitvallen van de scheidsrechter. Gelukkig was er snel een vervanger geregeld. In de tweede helft kwam Hollandia T rond de 60e minuut tegen de verhouding op 1-1. Hieruit putten de bezoekers moed en brak voor de Boys een lastige periode aan. Boys zocht de aanval en het opportunistische Hollandia T counterde af en toe gevaarlijk. De stand veranderde echter niet meer.
Waarschijnlijk alleen voor toeschouwer Leo van Meene een prettige uitslag...

Klik op Zondag 1 voor de uitslagen en bijgewerkte stand.