Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Alkmaarsche Boys 1 speelt gelijk tegen St. Adelbert

16 november 2009 0:00

Alkmaarsche Boys was niet gelukkig met de 2-2 tegen St. Adelbert, er had meer in gezeten. Om aansluiting te houden met de bovenste plaatsen zou een overwinning een goede stap zijn, echter liep het iets anders. Wel hebben de rood-wit geblokten weer niet verloren en blijven zij op een 4e plaats staan, maar de beleving was echter wel 2 punten verloren te hebben.
In de eerste helft speelde Alkmaarsche Boys goed en had een zeker veldoverwicht. De score werd geopend voor de thuisploeg door aanvoerder Dennis Karte wie fraai binnen tikte fraai na een strak gegeven vrije trap van Ronald Gouwentak. Na rust was het nog steeds Alkmaarsche Boys, echter kwam St. Adelbert gevaarlijk langszij. (1-1)
In het 2e bedrijf kwam Adelbert iets meer aan spelen toe, maar was het Alkmaarsche Boys die enkele kansen niet verzilverde. Na een goede rush van Miquel Hoepel kwam de bal in de voeten van Danny Gouwentak die beheerst de bal achter de goalie plaatste. (2-1)
De wedstrijd uitvoetballen bleek lastig en Adelbert zette alles op alles om toch nog de gelijkmaker te maken. Na ongelukkig balverlies was het toch nog Adelbert die de gelijkmaker maakte en werd het nog een spannende eindfase. Beide teams moesten het doen met een punt en Alkmaarsche Boys baalde van het gelijke spel. Eindstand: 2-2