Ook Alkmaarsche Boys 6 betrokken bij een thriller

9 november 2009 0:00

Een aantal weken geleden stond er op de site een verslag van de thriller van Alkmaarsche Boys Zat. 5 die met een 1 – 5 ruststand, via 6 – 6 uiteindelijk nipt met 6 – 7 verloren.

Ook Boys 6 kan er wat van; op Sportpark de Puikman in Castricum stonden zij in de uitwedstrijd tegen Vitesse ook met 5 – 1 (doelpunt Ronald Roelofsen) achter tijdens de rust maar werd het na de thee via 6 – 2 (doelpunt Sander van Kooperen) door opnieuw Ronald Roelofsen en Sander Kooperen, Michel Kerssens (penalty), Dick de Niet en, een paar minuten voor tijd, Andreas Ditsel uiteindelijk 6 -7 en konden de zwaarbevochten punten meegenomen worden naar de Overdie.

Man of the match: Maik Held (bijnaam: de Bikkel)