D1 wint ook tweede competitie wedstrijd!

21 september 2009 0:00

Na vorige week een 6-0 overwinning op berdos stond vandaag reigerboys op het programma.
De les die we uit vorige week moesten halen was: ‘’Ook al ben je beter dan je tegenstander blijf vooral voetballen’’. Vorige week stond het namelijk al 5-0 met rust en werd er maar 1 keer gescoord in de 2e helft. Dit kwam omdat iedereen voor eigen succes wilde gaan en een doelpunt wilde meepikken.

Ook hadden we het de hele week gehad over de buitenspelers. Deze moesten vandaag meer proberen te tegenstander op te zoeken i.p.v. alleen maar voor de voorzet te gaan.

Helaas moesten we het ook nog doen zonder Furkan Kebapci. Hij is enige tijd uit de roulatie na een ongelukje. Dus met 14 fitte spelers begonnen wij aan de wedstrijd tegen reigerboys.
De volgende jongens mochten vandaag in de basis starten:
Op de goal: Bilal, In de verdediging: Cihan, Erhan, Ali en Huseyin, Op het middenveld: Remzi, Ahmet en Anil, in de aanval: Faisal , Sercan en voor het eerst op de positie van linksbuiten speelde Furkan G.

Al snel scoorde wij de openingstreffer en was te zien dat wij de betere ploeg waren. Doordat we het veld goed groot hielden kregen we heel veel ruimte om te voetballen. Door de buitenspelers Faisal en Furkan G werd goed de backs opgezocht en dit zorgde voor veel gevaar.
Uitendelijk gingen we de rust in met een 0-8 voorsprong.

2e helft de 3 wisselspelers Sena, Donovan en Wessel er bij en afsproken om vooral te blijven voetballen. Optimaal gebruik maken van de ruimte en proberen nog meer te scoren.
Gelukkig lukte dit deze wedstrijd wel en wisten wij uit te lopen naar een 1-15 overwinning.
Helaas 1 tegengoal dit had zeker niet gehoeven tegen deze tegenstander, toch een momentje van onoplettendheid. Volgende week staat thuis Jong holland d2 op het programma.

Verder willen wij namens het team Furkan Kebapci heel veel beterschap wensen en hopen wij hem snel weer bij de groep te hebben.

Uitslag 1-15

Doelpunten: 4x Sercan, 3x Ahmet, 1x Furkan G , 3x Faissal, 2x Donovan, 1x Sena, 1x Remzi.