Facebook Toestaan Niet toestaan

Alkmaarsche Boys D1

14 september 2009 0:00

Dit seizoen gelukkig weer een D1 bij Alkmaarsche Boys.

De D1 is een zeer getalenteerde groep die al sinds eind vorig seizoen met elkaar aan het trainen zijn. Ook werden er al goede oefenwedstrijden gespeeld tegen SRC, Vrone en Beverwijk. En werd er door iedereen uitgekeken naar de start van seizoen 09/10. In de voorbereiding 3 bekerwedstrijden tegen hoofdklasser kolping boys(3-1 verlies), 1e klasser koedijk(5-4 verlies) en 1e klasser vrone(1-1) en een oefenwedstrijd tegen 1e klasser Limmen (1-1). Al met al een redelijk goede voorbereiding met helaas geen winst ,maar wel hele goede wedstrijden en steeds beter veldspel.

Vandaag dan eindelijk de start van het seizoen met berdos als tegenstander. De jongens waren er klaar voor en wilde het seizoen goed starten. Met 15 toppers begonnen wij dan dus ook aan de wedstrijd. Op doel: Bilal, in de verdediging: Huseyin, Erhan, Ali en Wessel, op het middenveld: Remzi, Ahmet en Sena en als spitsen: Donovan, Sercan en Faissal werd het seizoen geopend. Al snel bleek dat wij vandaag de betere ploeg waren en dit resulteerde dan ook in een vroege voorsprong. De vroege voorsprong werd in de 1e helft keurig uitgebouwd en we gingen de rust in met een 5-0 voorsprong.

In de rust onze wisselspelers: Cihan,Furkan G, Furkan K en Anil er in.Samen in de rust afgesproken dat het heel erg belangrijk was om te blijven voetballen. Helaas was dit nog een lastige opgave voor onze jongens. De 2e helft wilde namelijk iedereen proberen om de goal te maken. De goal die werd gemaakt was een fantastisch uitgespeelde aanval, maar er hadden er veel meer moeten volgen. Uiteindelijk een goede wedstrijd met 6-0 als uitslag, als er de 2e helft meer was gevoetbald had de uitslag nog verder op kunnen lopen.
Maandag en Donderdag trainen en volgened week zaterdag gaan we naar Reiger Boys.