Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

D1 in het seizoen 2009/2010

25 augustus 2009 0:00

Let op: in het weeknieuws staan per ongeluk 2 verschillende wedstrijddata voor de wedstrijd Kolping Boys D1 - Alkmaarsche Boys D1. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op woensdag 26 augustus om 18.30uur. De spelers moeten om 17.30 bij kolping boys zijn.

Verder over onze 1e wedstrijd tegen Vrone D1:

Alkmaarsche boys D1 een geheel nieuw elftal met 5 2e jaars D spelers, 7 1e jaars D spelers en zelfs 3 2e jaars E spelers speelde zaterdag 22 augustus hun 1e wedstrijd. Helaas nog zonder Ahmet en Faisal moesten wij aantreden tegen Vrone D1. Van vrone wisten we dat zij al 3 wedstrijden hadden gespeelt voor de ''spruitjes cup'', ook wisten we dat deze 3 wedstrijden door hun werden gewonnen van DTS D1, LSVV D1 en BOL D1.
Zij waren dus wat verder met hun voorbereiding. Voor ons na pas 3 trainingen dus gelijk een goede test. Vanaf de aftrap durfde wij gelijk de aanval te zoeken Met Sercan, Sena en nieuwe boys speler Donovan en vlak daar achter toppers als Remzi, Anil en Furkan G. Dit resulteerde al snel in de 1-0 voorsprong via Sercan. Vrone was hier kennelijk van wakker geschrokken en begon wat meer te voetballen, dit resulteerde dan ook in een aantal gevaarlijke aanvallen die door Erhan, Huseyin, Ali, Bilal en Wessel werden gestopt. vlak voor rust wist vrone toch 2 keer toe te slaan: 1keer via een vrije trap en de ander via een verdwaald schot. Helaas met 1-2 de rust in.

In de rust afgesproken om wat verder van onze goal te gaan verdedigen. Ook werd er gewisseld Furkan was al in het veld ingekomen voor de gebleseerde Anil, ook Cihan kwam er nu in voor Wessel. Direct vanaf de aftrap gingen ''de boys'' weer in de aanval en eigenlijk ging dit de hele 2e helft zo door. Gelukkig maakte wij dan ook zeer verdiend de 2-2 via Furkan Kebapci (jawel die kleine 2e jaars e die zich vorig jaar in de E2 bij zijn trainster Eef Kuiper flink heeft ontwikkeld, ook broertje van A1 speler Ferdi) Helaas konden wij niet verder komen dan de 2-2, waar er toch echt wel kansen waren op de 3-2 voorsprong.

Na afloop toch erg tevreden over het vertoonde spel voor een 1e wedstrijd op het grote veld. woensdag wacht ons hoofdklasser Kolping boys en die gaan wij het heel erg lastig maken. Ook zullen Ahmet en Faisal dan weer van de partij zijn.