Nieuwjaarsbijeenkomst druk en gezellig - v. v. Alkmaarsche Boys

Nieuwjaarsbijeenkomst druk en gezellig

Nieuwjaarsbijeenkomst druk en gezellig

2 januari 2005 0:00


De traditionele nieuwjaarsbijeenkomst op 01 januari was dit jaar bijzonder druk. Al vrij vroeg in de middag was het een drukte van belang. Eerst werden er nog twee wedstrijden gespeeld en daarna zocht men snel een tafeltje op in de kantine.

Voorzitter Gerard de Vriend wenste iedereen een buitengewoon goed 2005 toe en blikte ook vooruit. Hij hoopte dat er op sportief vlak weer het nodige zou worden bereikt, maar benadrukte wel dat het plezier in de voetbalsport en het plezier in het sociale aspect in het verenigingsleven ook niet vergeten mag worden.

Hierna nam de de muziek het over en zorgde ervoor dat de sfeer er al snel goed in kwam. Halverwege de avond was er nog een korte onderbreking door de Jubileumcommissie. Voorzitter Michel Kuijpers nam het woord en blikte vooruit op de voorbereidingen, maar kondigde een eerste activiteit aan. Er wordt weer een "waar-schijt-de-koe" actie georganiseerd met als hoogtepunt de koe op het veld op 8 juli as. Daarnaast ontving de vereniging een eerste cadeau; te weten een luchtopname van ons complex. Symbolisch zat hier achter dat we de organisatie van het Jubileum tot grote hoogte willen laten stijgen, en we daarom maar vanaf die hoogte alvast een voorproefje hebben genomen.

De gehele middag en avond bleef het lang gezellig en druk en Alkmaarsche Boys is met haar leden het nieuwe jaar weer buitengewoon goed begonnen!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!